Kağıthane’de Tüp Bebek Semineri Verildi

Güncelleme Tarihi:

Kağıthane’de Tüp Bebek Semineri Verildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 10:16

Kağıthane Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen “Tüp Bebek Semineri”nde 3 kişi Liv Hospital’da ücretsiz tüp bebek uygulama hakkı kazandı.
Kağıthane Belediyesi ve Liv Hospital’ın ortaklaşa düzenlediği “Tüp Bebek Semineri” Kağıthane Belediyesi Sadabad Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kadın Doğum Uzmanı Dr. Enver Kurt, Embriyolog Burcu Aksu ve Psikolog Beril Yardımcı tarafından kısırlık ve kısırlık tedavisinde son gelişmelerin anlatıldığı seminerde katılımcıların soruları cevaplandırıldı.
Günümüzde çiftlerin en büyük sorunlarından birinin çocuk sahibi olamamak olduğunu söyleyen Kadın Doğum Uzmanı Dr. Enver Kurt, “Yüzde 10-15 oranında görülen kısırlık oranı kadınların ileri yaş gebeliğini tercih etmesiyle daha da artış gösteriyor. Yumurtlama bozukluğu, ileri yaş, yumurta sayısı ve kalitesi gibi sebeplerle günümüzde infertilite (kısırlık) görülme sıklığı giderek daha da artıyor” dedi.
Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın da katıldığı programda, yapılan kura çekilişi ile 3 kişi Liv Hospital’da ücretsiz tüp bebek uygulama hakkı kazanırken, isteyen katılımcı hanımlara jinekolojik muayene de ücretsiz verilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!