Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Nişantaşı Üniversitesi’ni ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç  Nişantaşı Üniversitesi’ni ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 13:42

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Nişantaşı Üniversitesi’ni ziyaret etti

Haberin Devamı

 İSTANBUL, (DHA)- KAĞITHANE Belediye Başkanı Fazlı Kılıç 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Nişantaşı Üniversitesi'ni ziyaret etti.



Kağıthane Belediye Başkanlığı Özel Kalemi ve Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Görevlisi Levent Dirice'nin konuğu olarak üniversiteye gelen Fazlı Kılıç, Sosyal Hizmet Sınıfı 3'üncü sınıf Yerel Yönetimler dersine konuk oldu. Kılıç, Kağıthane Belediyesi'nin Sosyal Hizmet bağlamında gerçekleştirmiş olduğu ve gerçekleştireceği projeleri öğrencilerle paylaştı.



Başkan Kılıç şöyle konuştu:



"Kağıthane nüfus ve yüzölçümü bakımından İstanbul’un küçük ilçelerinden biri olsa da merkezi konumu, dönüşüm ve diğer emlak projeleri, metro, Kağıthane ve Dolmabahçe tünelleri, 3'üncü köprü gibi ulaştırma alanında yaşanan gelişmeler sayesinde ön plana çıkıyor. Bugün ilçenin her mahallesinde çok sayıda konut ve ofis projesi hayata geçiriliyor. Avrupa Yakası'nın gelişmiş bölgelerine halihazırda komşu olan Kağıthane, Kağıthane Deresi ve çevresinin düzenlenmesi ile hem halkın dinlenmek için geldiği bir yer oldu hem de birçok firmanın özel ofis projelerinde yer almasını sağladı."



Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ders, Kılıç'ın öğrencilerin sorularına verdiği yanıtlarla sona erdi.



(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!