Kafatası çatlatan vuruş

Güncelleme Tarihi:

Kafatası çatlatan vuruş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2006 13:02

İngiltere Premir Ligi takımlarından Chelsea’nin kalecisi Petr Cech, hafta sonu oynanan maçta kafasına aldığı darbe sonucu kafatası çatlamış ve 6 ay tedavi göreceği açıklanmıştı. Yapılan ameliyatın ardından sahalara dönmesinin 1 yıl süreceği belirtilen belirtilen Çek kalecinin darbe aldığı pozisyon için takım arkadaşı Drogba, sert konuştu ve hareketin kasti olduğunu öne sürdü.

Haberin Devamı

DROGBA: BİLEREK VURDU

Olaydan sonra açıklama yapan  Chelsea Menajeri Mourinho ve Cech'in takım arkadaşı Drogba, yaşanan pozisyonun bir kaza olmadığını belirterek, "Pozisyon sonrası Petr Cech sedyeyle saha dışına götürülürken Reading'li futbolcu Stephen Hunt gülüyordu. Hayati tehlikesi olduğunu iyi ki o an öğrenmemişim. Yoksa çok aptalca bir hareket yapabilirdim" dedi.

Chelsea menajeri Jose Mourinho da yaşanan pozisyonda kasıt olduğunu savunarak "Petr hayatta kaldığı için çok şanslı" dedi.

Karşılaşmanın hakemi Çek kalecinin sakatlandığı pozisyonda Stephen Hunt 'ı uyarmakla yetindi.

WENGER: BİR GÜN BİR KALECİ ÖLECEK

Arsenal Menajeri Arsene Wenger de kaleciler için endişelendiğini belirterek, “Bir oyuncunun diziyle başka bir oyuncunun kafasına vurmasını hayal bile edemiyorum. Biliyorsun ki bu oyuncuyu öldürür'' şeklinde konuştu. Bu olayın bu yılki dördüncü olay olduğunu söyleyen Wenger,  "Bunun bir sakarlık olduğunu söyleyen televizyon yorumcuları beni sinir ediyor" dedi.

Haberin Devamı

Kafasına aldığı darbe sonrası hemen hastaneye kaldırılan ve kafatasında çatlak tespit edilen Cech'in, başarılı bir ameliyat geçirdiği ve sağlık durumunun düzeldiği belirtiliyor.

İşte dünyanın en iyi kalecilerinden birisi olarak gösterilen Çek kaleci Petr Cech'in kafatasının çatladığı o pozisyonun görüntüleri.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!