Kadro için mülakatlar başladı

Güncelleme Tarihi:

Kadro için mülakatlar başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 15:15

Kadro için mülakatlar başladı

Haberin Devamı

MANİSA'nın Şehzadeler Belediyesi'nde 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kadro geçme heyecanı yaşayan 594 işçinin mülakatları başladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2 Nisan'a kadar hak sahibi olan personellerin kadroya alım işlemlerinin tamamlanacağını söyledi.

Şehzadeler Belediyesi, 2017 Aralık ayı içerisinde 696 sayılı KHK ile kamuda çalışan taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili bünyesinde başlattığı çalışmalarda sona yaklaştı. Şubat ayı içerisinde hak sahiplerini belirleyen Şehzadeler Belediyesi, verilen itiraz sürecinin de tamamlanmasının ardından bünyesinde çalışan 594 işçinin kadroya geçmesi noktasında son adım olan sözlü sınav sürecine başladı.

Sözlü sınav sürecinin bu hafta içerisinde tamamlanacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı AK Partili Ömer Faruk Çelik, "Belediye olarak 696 sayılı KHK'nın hemen ardından bünyemizde çalışan taşeron arkadaşlarımızın kadroya geçirilmesi sürecini başlatmıştık. İlk etapta Ocak ayının ilk haftası bünyemizde çalışmakta olan tüm taşeron personellerimizin evraklarını ve güvenlik soruşturması formalarını topladık. Tüm evraklar tek tek incelenerek, KHK'da belirlenmiş olan şartları yerine getiren 594 personelimizin nihai listelerini açıkladık. 3 günlük itiraz sürecinin de tamamlanmasının ardından bu hafta içerisinde tüm personellerimizin sözlü sınavlarını gerçekleştireceğiz. Sözlü mülakatın ardından kadroya girmeye hak kazanan personellerimize ait kesin listenin en geç 25 Mart'a kadar internet sitemizden duyurusunu yapacağız. Kazanan arkadaşlarımızın geçişlerini hemen başlatarak 2 Nisan'dan önce kadroya geçiş işlemini tamamlamış olacağız. Kadroya geçecek olan tüm personellerimize hayırlı olsun" dedi.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!