Kadir Has Ödülleri sahiplerini buluyor

Güncelleme Tarihi:

Kadir Has Ödülleri sahiplerini buluyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2010 16:30

Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden birisi olarak kabul edilen KADİR HAS Ödülleri’nin bu yıl konusu “Türkiye’de Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Potansiyeli ve Kullanılabilirliği” olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Yaşamını eğitime adamış, Devlet Üstün Hizmet Madalyası sahibi, Kadir Has Üniversitesi  kurucusu büyük hayırsever ve eğitim sevdalısı iş adamı Kadir Has adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kadir Has Ödülleri bu yıl 6. kez sahiplerini bulacak.

Kadir Has Ödülleri bu yıl “Türkiye’de Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Potansiyeli ve Kullanılabilirliği” konusunda yapılan çalışmalara verilecek. Ödül değerlendirme kurulu’nun, başvuruda bulunan eser sahipleri tarafından daha önce başka bir yarışmaya gönderilmemiş, özgün eserleri değerlendireceği 6. Kadir Has Ödülleri’nde bu yıl birinciliğe layık görülen eser sahibi 25.000 TL, ikinci olan eser sahibi 15.000 TL ve değerlendirmede üçüncü olan eser sahibi 10.000 TL  ile ödüllendirilecek. Mansiyon ödülü kazanan üç eser sahibi ise 5000 TL’ lik ödüle hak kazanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!