Kadir Çöpdemir’in Bahtı Kara

Güncelleme Tarihi:

Kadir Çöpdemir’in Bahtı Kara
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2016 14:21

Ünlü oyuncu Kadir Çöpdemir ile Yeşim Salkım “Bahtiyar Bahtı Kara” adlı komedi filmi için kamera karşısına geçiyor. Çöpdemir, filmde 36 kez evlilik girişiminde bulunup evlenemeyen Bahtiyar Bahtıkara karakterini Salkım ise başından 2 evlilik geçmiş bir kadını canlandıracak.

Haberin Devamı

Yapımcılığını RNK Film adına İhsan Karademir ile Mehmet Yıldırım’ın yaptığı Yönetmenliğini ise Ergin Yılmazer’in yapacağı senaryo yazarlığını İbrahim Bakırhan, Ergin Yılmazer ve Kadir Maraşlı’nın yazdığı komedi filmi “Bahtiyar Bahtı Kara” nın çekimleri başlıyor. Çekim öncesi filmin oyuncuları ve film ekibi Üsküdar Fethipaşa Korusunda hafta sonu kahvaltıda bir araya geldiler.


Kadir Çöpdemir’in Bahtı Kara

Çekimlerin Fethiye Seydikemer ilçesi belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün desteği ile turizme destek olmak amacıyla beldeye bağlı turistik yerler olan Seydikemer, Saklıkent, Ören ve Seki’de yapılacak.

Filmin diğer oyuncu kadrosunda Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.
Filmin konusu 36 kez evlenme girişiminde bulunup başarısız olan Bahtiyar Bahtıkara (Kadir Çöpdemir) ile daha önce başından 2 başarısız evlilik geçiren Pakize (Yeşim Salkım) arsında geçen komik bir film.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!