Kadir Çöpdemir'den F.Bahçe için flaş açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

Kadir Çöpdemirden F.Bahçe için flaş açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2016 18:35

Radyoda yaptığı programlarla dikkat çeken Kadir Çöpdemir, bu kanalda haftanın en trend gündemlerini ana haber bülteni formatında yorumlamaya başladı. BİP uygulamasındaki "Kadir Çöpdemir ile öğle arası" programında spor yorumunda bulundu ve yayına Fenerbahçe'nin aktörlerini ele alarak başladı.

Haberin Devamı

BİP uygulamasındaki "Kadir Çöpdemir ile Öğle Arası" kanalı yayın hayatına başladı. Çöpdemir'in; Pereira, Dick Advocaat, Van Persie ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkındaki esprili yaklaşımları şöyle oldu:

"Malumunuz 18 eylül'de "Aziz Yıldırım İstifa" yürüyüşü yapıldı. Aslında yani Aziz Başkan bizi bırakma yürüyüşünden yıllar önce yapılan, şimdi Aziz başkan istifa yürüyüşüne geldik onu çok anlayamadım ama şöyle düşünüyorum: hani tabii yürüye yürüye insanın kolestrolü düşüyor malum egzersiz iyi geliyor. Kan şekerini de regüle ediyorsun. Daha sağlıklı oluyorsun, sağlıklı olunca da sağlıklı düşünüyorsun. Herhalde onun sonucu olsa gerek diye düşünüyorum bu istifa çağrısı. Yalnız hani biraz da düşünmeye davet ediyorum herkesi. Diyelim ki Aziz başkan istifa etti, ondan sonrasını bir düşünüyorum. Aziz başkan istifa etti. Yok artık! Neleri kaybederiz? Mesela geçmişe uzanıyorum, fotoğraflar geliyor aklıma.

Haberin Devamı

VAN PERSIE'NİN SAÇINA AKLAR DÜŞTÜ
Hani o Pereira vardı teknik direktör. Slim fit gömlekler giyerdi. Her golden sonra o pot yapan gömleği düzeltmesi mesela. Değil mi?

Melesa şimdi Dick Advocaat var, teknik direktör. Bir dalıp gidiyor sahaya. Oyun oynanırken bir dalıp gidiyor. Ah be Dick, yılların Dick'i nereye geldin sen der gibi bir bakışı var, o mesela. Ya da Guiza vardı biliyorsunuz, İspanya'da gol kralı. O ağlamış bir suratı vardı çocuğun. Gol attıktan sonra, çok da atmadı, attığı tek tük goller. Ya seviniyor muyduk üzülüyor muyduk bakışı, o ağlayan surat, ya da Van Persie'yi düşünün, Van Persie geldiğinde saçında beyaz yoktu ya, adamın saçına aklar düştü. Düşün Hollanda'dan geliyor. Hollanda dediğin bütün yaşam endekslerinde en yaşanabilir ülke çıkıyor ya.

DAHA GÖRÜLECEK ÇOK GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞU VAR
Yani en mutlu insanların olduğu ülkelerden gelen insanları akbabaya çevirdik hacı ağabey, akbaba. Dolayısıyla kendimize gerçekleri söyleyelim, kendimizi kandırmayalım. Yani açık söyleyelim, biz Aziz Yıldırım'sız bir hayatı unuttuk arkadaşlar. Evet, Stockholm sendromu bir nevi yani. Dolayısıyla Aziz Yıldırım olmalıdır. Hala mevkisi, makamını korumalıdır. Ben bir Fenerbahçeliyim. O açıdan şöyle diyorum; Aziz başkan bizi bırakma. Belli ki daha görülecek çok Galatasaray şampiyonluğu var, sizinle beraber bunları görelim diyorum noktayı koyuyorum efendim."

Haberin Devamı

KADİR ÇÖPDEMİR ÖZEL OKULLARIN PEŞİN PARALI SİSTEMİNİ ELEŞTİRDİ
Öte yandan bugünkü yayınlardan birinde Çöpdemir'in özel okullar konusundaki yaklaşımı ise şöyle oldu:

"Haberimiz şudur. Paralı eğitim yaygınlaşıyormuş efendim. Dünya genelinde öğrenci aileleri devlet okulları yerine paralı eğitim veren kurumları, bir trend olarak yaygınlaşıyormuş paralı eğitim veren kurumları tercih ediyorlarmış. Hatta diyorlarmış ki yakın bir gelecekte artık neredeyse kimi ülkelerde devlet okulları boş kalacak. Çünkü paralı eğitim devletlerin verdiği bu imkanın önüne geçecek diyorlarmış. Efendim biz yetişemedik, biz biraz eski kuşaklar kalıyoruz herhalde. Ben mesela hep devlet okullarında okudum. O yüzden çok da bilmiyorum bu paralı eğitim nasıl geçiyor.

Haberin Devamı

AĞABEY EDEBİYATIM SANA GELMEZ
Yani sen geliyorsun, müdür seni karşılıyor. Ondan sonra neyin ver diye soruyorsun. Edebiyatın var mı diyorsun. Müdür bey diyor ki 'Ağabey edebiyatım sana gelmez. Ama güzel tarihim var. İlber hocayı aldık, hem aşağılıyor hem de eğitiyor.

Mühendisliğim var ağabey, sana fizik vereyim. Ondan sonra diyorsun; 'az fizik koy, biraz tarih yapıştır ortasına da işte sosyolojiyle falan harmanla tamamla' mı diyorsun? Bilmiyorum yani nasıl oluyor bu iş? Bir de genellikle şöyledir bu iş; dünyada bir hizmeti alırsın parasını öyle ödersin di mi efendim? Ama şimdi burada peşin ödeniyor. Ama diyelim aldığım eğitimden ben biraz mal çıktım bir şey anlamadım. Fizikte vektörleri öğrenemedim ben. o parayı iade alabiliyor muyuz ağabey? Ya da Anadolu Beyliklerini çözemedim kardeşim, kafa basmadı. Nasıl olacak, bu para iade edilecek mi? Büyük ihtimalle edilmeyecek. Yani bu işler karışık işler efendim. Parayı göreyim orada öleyim sisteminden artık yavaş yavaş insanlık ayrılsın diyor, noktayı koyuyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!