Kadınların günü

Bugün ‘Kadınlar günü’ çok anlamlı bir gün.

Ve ben anlamlı günlerin anlamını düşünüyorum. Özellikle de bugünün anlamını, hem de bir kadın olarak...

Özel bir gün, özelliğini adından alır. İsimler ise tariflerdir. Yer, durum, yetenek ve özellikleri tarif eden kelimeler...

Önemli günler, önemi ifade eden kelimelerle adlandırılır. Ve günün astrolojik görünümü, o günün tarif ettiği olayla bağlantılı olarak yılın nasıl geçeceğini işaret eder.

Astrolojik açıdan bugün son derece ilginç. Günün önemini belirleyen kadını astrolojide Venüs sembolize ediyor. Ve Venüs’ün konumunu incelediğimiz zaman balık burcunda ve Uranüs ile kavuşumu hala sürüyor.

Uranüs ise 2012 yılına kadar Balık burcunda dolaşmaya devam edecek. Bugünün önemi ise kadını sembolize eden Venüs ile Uranüs’ün kavuşumu kadınların özgürleşeceğini işaret etmesi.

Kadınlar kendilerini keşfedecekleri yedi yıllık bir sürece giriyorlar. Kendilerini keşfedecek ve buna bağlı olarak değişecekler. Zaten bir süredir başlayan bu duygu, şimdi daha yoğun ve güçlü olarak açığa çıkacak. Tabii buna bağlı olarak sürpriz durumlar ve bazı olayların açığa çıkacağını da belirtmeliyim.

Keşiflerde bulunan bilim kadınlarından, yaratıcılığını kabul ettirecek kadın sanatçılara, spordan siyasete kadar hemen her alanda kadınların sürpriz çıkışlar yapacaklarını söyleyebilirim.

Özgür ve yaratıcı duygularını açığa çıkaracak olan kadınlar, kendi aralarında örgütlenebilir, evrensel amaçlara hizmet edebilir ve son derece dikkat çekici, etkileyici bir konuma gelebilirler.


Büyük organizasyonlar var


Sabahın erken saatlerinde rüyalar, vizyonlar görebilir, farklı duygular içinizde yükselirken uyanabilirsiniz. Öğle üzeri Jüpiter’i harekete geçirecek olan Ay, yabancı ülkeler, yabancı kültürlerle ilgili hayaller kurmak mümkün. Ayrıca adalet ve yargı sistemiyle ilgili değişime zorlayan durumlar ortaya çıkabilir. Ancak geniş kitleler, gruplar, cemiyet ilişkileri konusunda oldukça farklı ve büyük organizasyonlar yapılabilir.


Astrolojik ilişkiler


Yükselen burcunuz Yengeç. Kendisiyle barışık birisiniz fakat oldukça kritikçi olduğunuzu söylemeliyim. Sevdiğiniz kişinin Oğlak olması, aranızda uyumluluk olduğunu işaret ediyor. Çok iyi anlaşırsınız. Şu sıralarda isteklerinin arttığı bir dönem. Siz ise duygularınızın değiştiği bir dönemdesiniz. Kendinizi keşfedeceğiniz gelişmeler içinde bulunuyorsunuz. Bu sene ilişkinizi farklı boyutlara ulaştıracaksınız. Yılın ikinci yarısı sizin için yepyeni bir dönem başlayacak. Hem iş, hem de aşk açısından fırsatlarla karşılaşacaksınız. Temmuz ayından sonra farklı sorumluluklar almak isteyebilirsiniz ve kasım ayından itibaren şansınız yükselmeye başlayacak. Evlilik ve çocuk sahibi olmak için bu devre kuvvetli arzular duyabilirsiniz.

RUMUZ: NARİN
Yazarın Tüm Yazıları