Kadınlardan Mehmetçik'e destek

Güncelleme Tarihi:

Kadınlardan Mehmetçike destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2018 14:27

Kadınlardan Mehmetçik'e destek

Haberin Devamı

Şafak SAĞ/ CEYLANPINAR (Şanlıurfa), (DHA) - ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar ilçesinde kadınlardan oluşan grup, 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı ziyaret etti.
Belediye Meclis Odasında Başkan Atilla tarafından ağırlanan kadınlar, devam eden 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdiklerini söyledi.
'Zeytin Dalı Harekatı'na sonuna kadar destek verdiklerini belirten Derya Çirkin, ''20 Ocak'ta başlayan 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı ziyaret ettik. Ceylanpınarlılar olarak Menderes Atilla'ya destek çıkmalıyız. Unutmayın bal bozulur, yar bozulur ama insanın aslı bozulmaz. Menderes başkanın bir aslı var. Başkanımız halkının yanındadır" dedie
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ''Kejanlı kardeşlerimiz Afrin'de devam eden 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla bizleri ziyaret ettiler. Biz de buradayız, devletimizle ve Cumhurbaşkanımızla beraberiz. Biz de mücadele için hazırız. Ülkemizin yanındayız mesajı vermek adına belediyemizi ve bizlere ziyaret gerçekleştirdiler. Ben tüm ablalarıma, kardeşlerime, annelerime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!