Kadınlara ücretsiz gelişim eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Kadınlara ücretsiz gelişim eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 09:32

Kadınlara ücretsiz gelişim eğitimi

Haberin Devamı

ADANA Ticaret Odası (ATO), 'Kız Kardeşim Projesi' kapsamında kadınlara, finansal okur yazarlıktan etkili konuşmaya kadar farklı alanlarda yetkinlik kazandıracak ücretsiz eğitim verecek.
ATO'nun ev sahipliğinde, TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu desteği ve Coca-Cola Türkiye ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle gerçekleştirilecek eğitimler, ücretsiz olacak. 1-22 Nisan tarihleri arasında 6 gün boyunca Adana Ticaret Odası’nda gerçekleştirilecek eğitimlere, 18-55 yaşları arasındaki okur yazar tüm kadınlar katılabilecek. BÜYEM'de görevli uzman isimlerinin vereceği eğitimlere katılmak isteyen kadınlar, 29-30 Mart tarihlerinde ATO'ya başvuru yapacak.
KATILIMCILARA SERTİFİKA
Projeyle ilgili ATO Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, şunları söyledi:
"Proje kapsamında, katılımcıların kendilerini geliştirmelerine ve yetkinlik kazanmalarına destek olacak eğitimler verilecek ve kadınların ekonomiye katılımlarının önünü açmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirilecektir. Kişisel gelişimin yanı sıra finansal okuryazarlık, iletişim, sosyal medya, diksiyon, etkili konuşma ve bireysel motivasyon gibi konularda eğitim alacak katılımcılar, eğitimlerin sonunda kendi alanlarında rol model olan ve ilham veren lider kadınlarla bir araya gelerek onların tecrübelerini dinleme fırsatı da yakalayacaktır. Eğitim programını tamamlayan kadınlara, eğitim sonunda düzenlenecek törenle sertifika belgesi verilecektir."

Yusuf BAŞTUĞ / ADANA, (DHA)
YB (OA)(27.3.2016, FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!