Kadınlara puro tavsiyeleri

Güncelleme Tarihi:

Kadınlara puro tavsiyeleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2001 02:12

Temel nezaket kuralları her iki cins için de aynıdır. Tütün kullanmayan bir arkadaşınızın araba ve evi gibi mekanlarda puro içmeyin. Arkanızda kül, puro izmariti ve kötü kokular bırakmayın.

Erkeğin puronuzu sizin için yakma önerisini reddetmeyin. Ancak puronun ucunu elindeyken (ağzında değil) çakmağının aleviyle ısıtmasına izin verin. Puroyu kendi ağzınızda sadece siz yakın.

Erkeklerin puro ile ilgili yaptığınız bir şeyin yanlış olduğunu söylemelerine kulak asmayın. Olabildiğince ilgili literatür okuyun ki bir kadın olarak kişisel puro tercihiniz hakkında kimseden korkmayacak kadar özgüveniniz oluşsun. Değişik puroları deneyerek, kişisel tercihinizi bulun.

Doğru puro seçmek

Aynen yemek ve içkide olduğu gibi, değişik puroların da belirgin farklı aroma ve içim sonrası damakta kalan (süren) lezzetleri vardır. Bazılarının gücü ölçülü, bazılarının ise gerçekten aşırıdır. Güç tabirini puronun tok gövdesi ve karmaşık lezzet katmanlarıyla karıştırmayın. Hafif bir puro güçlü-yoğun lezzetli olabileceği gibi, kuvvetli ve sert bir puronun lezzet paleti zayıf, tek-boyutlu olabilir. Genel kaide, puroya yeni başlayan kadınların hafif içimli puroları tercih etmeleriyse de, bu herkes için geçerli olmayabilir. Sert espresso, bol baharatlı, acılı yemekleri seven biri iseniz, ilk deneyiminize hafiften daha güçlü bir puro ile başlamak yanlış olmayacaktır. Damağınız ya da tat duyularınız bu kadar sertliğe alışık değilse, puro mağazasındaki satıcıdan (bizde o deneyimde olanları bulamazsınız) stoklarında orta güçte olmasına rağmen beğeneceğiniz yeterli gövde, aroma ve lezzete sahip olan puroları olup olmadığını sorun. (Devamı var)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!