Kadınlar tuvaleti diyalogları

Gündem fena halde feminen, fena halde selülitli, fena halde bikinili/mayolu ya, çorbada tuzumuz olsun:

İşte o çok merak edilen "Kadınlar tuvaletinde neler oluyor/ne konuşuluyor?"un yanıtı. Bizzat kadın okurlar tarafından gönderilen maillerden derledim, toparladım.

Bu arada takip eden, edemeyene özet çıkarsın: Malum, erkekler tuvaletinde şöyle oluyor, böyle konuşulmuyor diye yazmıştım.

Kadınlar tuvaleti için de destek beklemiştim.

Destek şahane oldu nitekim. Oradan çıktı bu hadise yani.

Fena mı oldu? Memleketin en karanlıkta kalmış kamusal alanlarından biri (tuvaletler) son hızla kavuşuyor aydınlığa... Diyor ve çekiliyorum aradan, bu kadar aydınlığa tahammülüm yok galiba...

ÇOK ZEVKLİ OLACAK, SABAHA DETAYLAR SENDE!

n Bebek Otel’in WC’sinde akşam 10 civarı ellerimi yıkarken bir kadın geldi.

Yaşı tahminen 27-28 filan. WC’ye girer girmez telefonu çaldı ve konuşmaya başladı. Karşısındakiyle aynen şu konuşmayı yaptı:

"Kızım inanmayacaksın ya, Reina’dan çıktık şimdi, Bebek Otel’e geldik.

Çok güzel yemek yedik, ama adam hemen olaya geçmek istiyor galiba.

Ben de geçelim diye düşünüyorum. Aman zaten evlenecek değiliz, neden kasılayım? Çok zevkli olacak, bütün detaylar sabaha sende."

Aslında ellerimi yıkama işlemini çoktan bitirmiştim, ama bunları duyduktan sonra tuvaletten çıkamadım! Tüm gece kulüplerine girdim çıktım ama en iddialı sözleri burada duydum. (Aslı B.)

DUYMASIN ANNEMLER AŞKIAAM!


n Süzer Plaza’nın alt katındaki meşhur gece kulüplerinin ortak tuvaletine girmiştim, bundan bir-iki sene önce. Tuvaletin kapısında bekleyen iki çocuk vardı. Yanlarında da 18 yaşlarında bir kız var, muhabbet ediyorlar.

Bu kız daha sonra içeri girip kız arkadaşına seslendi, "Kızım hadi çık, seninki ağaç oldu burada".

"Çağırılan kız" tuvaletten çıkarken telefonla konuşuyordu:

"Aşkııım annemler uyudu, ben de fazla konuşamıyorum, uyumak üzereyim.

Duymasın annem seninle konuştuğumu. Zaten halamlar da bizde, çok kalabalık ev aşkıaaaam... Hadi kapatıyorum, seviyorum seni".

Gördüğünüz gibi, sadece muhabbet değil yatak odası simülatörü olarak da kullanılıyor tuvaletler. (Şebnem İ.)

EVİN BURADAN GÖRÜNÜYOR MU?


n Mekan Anjelique. Yakın bir kız arkadaşım ve iki erkek arkadaşımız yanımızda. Esas oğlan ve arkadaşım gece boyunca çok samimiler.

Her şey çok güzel, e tabii meraklı biri olarak arkadaşımı WC’ye çektim, hadi anlat dercesine... Ancak şöyle bir durum söz konusu: Kızımız erkek arkadaşından yeni ayrılmış, ilişki hálá muallakta.

Neyse aramızdaki diyalog aynen şöyleydi:

Ben: Ne diyor, anlat?

Esas Kız: Kızım, az önce "Çok sıcak" dedim, o da "Üstünü çıkar, gömleğimi giy" dedi!

Ben: Şaka!

Esas Kız: Sonra "Evin buradan gözüküyor mu" diye sordum, o da "Gel göstereyim" dedi!

Ben: E iyiymiş!

Esas Kız: Galiba aşık oldum! Love at first sight!

Ben: Oh my god o zaman! (Nazlı K.)

BİRAZ DAHA KUS, AÇILIRSIN!


n Kızlar genelde tuvalete "kusmaya" gidiyorlar!

Çok tuvalete giden biri olduğumdan her yarım saatte yeni bir kızı kusarken görüyorum. Kimi tuvaleti tercih ederken kimi de lavaboyu hedefliyor üstelik! Başlarında mutlaka bir arkadaşları daha oluyor, "Biraz daha kus, açılırsın" diyen... Bunun yanı sıra konuşmak yerine makyaj tazelemeyi tercih eden çok. Konuşmalara gelince, hepsinin elinde birer cep telefonu.

Ya "Çok eğleniyoruz, hadi nolur gel" diye birilerini arıyorlar ya da anneleriyle "Birazdan gelirim, arkadaşla ders çalışıyoruz" geyiği yapıyorlar.

Kendi aralarında konuştuklarına gelince: Genellikle içerideki erkek arkadaştan bahsediliyor, "Nasıl buldun?" deniyor, "Şöyle dedi bana" deniyor ya da çocuk acayip bir trip yapmışsa, kızı kırmışsa ağlaşa ağlaşa bunu konuşuyorlar. (Ece A.)

TEK TABANCA WC’YE GELENE BRAVO!


n Gece hayatı müdavimleri için tuvalet bir nevi ihtiyaç molasıdır. Erkek arkadaştan, sevgiliden, kocadan uzak olup kendini aynada süzmek, makyajını tazelemek, tuvaletteki diğer kadınlarla kendini kıyaslamak kadınlar için çok önemli bir ihtiyaçtır.

Hatun kişi lavaboya tek tabanca kalkıp gidiyorsa zaten özgüven meselesini kökten aşmıştır, takdir edilesidir. Çünkü kızımız yalnız başına girmesiyle içeridekilere 1-0 fark atmıştır.

Er kişi eşliğinde tuvalet kapısına gelen kızımız ise kapıda bekleyenin kök salma ihtimalini göz önünde bulundurarak rahat olamaz, o güzelim süreci yakalayamaz... (Ayşe B.)
Yazarın Tüm Yazıları