Kadınlar Özgecan Basketbol Turnuvası yarın başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar Özgecan Basketbol Turnuvası yarın başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2017 19:20

Kadınlar Özgecan Basketbol Turnuvası yarın başlıyor

Haberin Devamı

MERSİN (DHA) Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor tarafından düzenlenen ve Tarsus'ta öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın adının verildiği Kadınlar Özgecan Basketbol Turnuvası'nın ikincisi yarın başlıyor.
Mersin Büyükşehir Belediyespor As Başkanı Hikmet Avşar,  "Özgecan'ı hatırlamak ve kadın cinayetlerine, şiddetine dikkati çekmek için geçen yıl turnuvaya bu ismi vermiştik. Şimdi de ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bu tür turnuvalar takımlar için eksiklerini belirlemeleri açısından da önemli" dedi.
8 TAKIM KATILIYOR
Turnuvada A grubunda Çukurova, Mersin Büyükşehir, İstanbul Üniversitesi ve Galatasaray, B grubunda da Canik belediyesi, Adana Aski, AGÜ ve Orman Gençlik takımları yer alıyor.
GÜNÜN PROGRAMI
Yarın başlayacak turnuvanın ilk gününde 4 maç yapılacak. Saat 12.00'de Orman Gençlik - Canik, Saat 14.00'de Çukurova - Galatasaray, 16.00'da Adana Aski- AGÜ ve saat 18.00'de de Mersin Büyükşehir belediyesi - İstanbul Üniversitesi takımları karşılaşacak. Maçlar Edip Buran Spor Salonu'nda oynanacak.
AP(AP)19.9.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!