Kadınlar onları değiştiremiyor

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar onları değiştiremiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2005 00:02

Kadınlar, hayatlarına giren erkekleri değiştirmeye pek meraklı oluyorlar. Bazı erkekler bu duruma karşı koymuyor, ama bazıları da var ki, olanca güçleriyle değişime direnirler.

İşte George Clooney, işte Donald Trump! Görünüşe bakılırsa onları değiştirebilecek kadınlar daha dünyaya gelmemiş!

DONALD TRUMP

Melania’nın sırrı ortaya çıktı

Her şey, emlak milyarderi Donald Trump’ın üçüncü kez evlenmeye hazırlandığı günlerde gündeme geldi. Trump, düğün öncesinde gazetecilere şu sözlerle içini döktü: ‘İlişki kurduğum ya da evlendiğim kadınların hemen hepsi beni değiştirmeye çalıştılar. Ama ben asla değişmem.’

Kadınlar, Donald Trump’ı değiştirmede başarısız olmuşlar. Ve milyarderin dünyasındaki yerlerini de kaybetmişler. Ama üçüncü eş Melania bunu yapmadı ve sonunda kazanan o oldu!

HUGH GRANT

Amacı sadece eğlenmek

Hugh Grant’in eğlenceye dayalı hayat görüşünü değiştirmeye hiçbir kadının gücü yetmedi. Hatta fotomodel ve oyuncu Liz Hurley, aktörle 13 yıl süren beraberliğinde bile onun eğlence düşkünlüğünü bir parça olsun azaltamadı. Yakışıklı aktörün son sevgilisi Jemima Goldsmith ile tatil merkezlerinde sürdürdüğü hayatı sonunda aradığı kadını bulduğuna yorumlanıyor.

GEORGE CLOONEY

Domuzlarıyla birlikte yaşamayı seviyor

Yakışıklı ve müzmin bekar olarak anılan bir başka aktör de George Clooney. Ünlü aktör, hayatına giren bir kadın için, en küçük bir fedakarlığı bile göze alamıyor. Örneğin aktörün evinde beslediği domuz, sevgilileri için önemli bir sorun yaratıyor. Domuzla aynı çatı altında yaşamak istemeyenlere, George Clooney ile ilişkilerini noktalamaktan başka yapacak bir şey kalmıyor. Pekçok kadın, aktörü bu hevesinden vazgeçirmek için çaba harcadı ama George Clooney, hayatındaki kadın sözüyle hareket edecek tipte bir erkek değil!

TOM CRUISE

Etkilenmek istemiyor

Tom Cruise, hayatına giren bir kadının onun fikirlerini etkilemeye çalıştığını anlar anlamaz, ilişkisini noktalıyor. İlk eşi Mimi Rogers’ın ona baskı yapmaya başladığını farkettiği zaman, rol arkadaşı Nicole Kidman’a aşık oldu, ondan da isteklerine daha fazla cevap vermeyerek ayrıldı. Penelope Cruz’u da aynı nedenlerle terketti.

MONACO PRENSİ ALBERT

Kadınlar hiç umursamıyor

Monaco Prensi Albert bugüne kadar, sadece bir tek kadının, annesi Prenses Grace’in etkisinde kaldı.

Prenses Grace’in ölümünden sonra Prens Albert, kısa süreli flörtlerle aşk hayatını sürdürmek istedi. Ama bir kadınla evlenip, onun isteklerine boyun eğmekten hep kaçındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!