Kadınlar ne ister?

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar ne ister
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 10:35

Anlatayım! Sizin on dakikada hazırlanıp çıktığınız evden kadınların çıkması bir saat.Sizin “amaaan bize ne boşver” dediğiniz konuları kadınların kendi aralarında konuşmaları en az üç gün iki gece.Ofsayta düşmenin ne demek olduğunu da her kadının anlamasını beklemeyin artık, bu konuda da bir anlaşalım.

Haberin Devamı

Erkekler kimyaları gereği dümdüz varlıklar. Kadınlar ise ince elenip sık dokunmuş yapılarının verdiği yetkiye de dayanarak, akla hayale gelmeyecek beklentiler içinde olabiliyorlar. Erkek “yahu iki gönül bir olunca samanlık seyran olur” der de kadın aynı mıdır?

O halde erkeğe göre iki gönlün bir olunca seyran olan o samanlıkta kadın ne diye iğne aramaya başlar, beraber bakalım.

 

OTURDUM ELLERİMLE SANA KEK YAPTIM

Sadakat beyler! Bir kadının ilişkisindeki ilk beklentisi sadakatmiş. Valla ben de yapılan araştırmaların yalancısıyım, hemen ağız burun bükmeyin. Ama düşünün bir; eşinize, sevgilinize sadık olduğunuzda beraberinde gelecek şefkatin de tadından yenmez vallahi. Erkek hormonlarıydı geniydi falan hep konuştuk bu konuları. Bu yüzden biraz mimlendiniz siz de haklısınız ama işte güven denince akla ilk sizin ırklar geliyor yapacak bir şey yok. Bu yüzden önceliğimiz sadakat.

 

Haberin Devamı

BENİ ANLAMADIN YA BEN ONA YANIYORUM

Adem o elmayı neden yedi diye hayıflanıp duruyorsunuz ama acaba ne oldu da Havva o elmayı Adem’e uzattı diye hiç düşünmüyorsunuz. Sizin ne dediğiniz gayet net olup, altında üstünde mesaj barındırmasa da kadın kısmı öyle değil işte azizim. “Berkcan kız arkadaşına bir doğum günü sürprizi yapmış var yaa inanamazsın” dediğinde kuvvetle muhtemel sizden de benzer bir sürpriz bekliyordur aslında. Bir kadını dinlerken eliniz işte gözünüz oynaşta olmamalı.

 

ONA SARI LALELER AL ÇİÇEK PASAJINDAN

Bir kadını mutlu etmek gerçekten aşırı basit. Sinirden küplere binmiş bile olsa elinizde çiçeklerle karşısına çıktığınızda o yelkenler hep suya düşer. Kadınlar seviyor böyle küçük şeyleri. Bir çift güzel söz, bir çiçek, bir böcek, deneyin inanın zor değil. Tabii kabahatlerin büyüğünü işlemediyseniz. O zaman işiniz biraz zor. O çiçekleri size yedirmesi de mümkün olabilecekler arasında. Siz en iyisi mi arada bir sürprizleri ihmal etmeyin.

 

Haberin Devamı

DÜRÜST OL CANIMI YE

Belki ilişkinize renk katsın diye azıcık gizemli olmak isteyebilirsiniz ama istemeyin. O telefon açılmazsa, o mesajlar okunup da cevabı verilmezse kaçacak delik arayın kendinize. Hep söylerim, cool olmakla sırra kadem basmak arasında dağlar kadar fark var. Sırlar aleminde gezmeye başladığınızda kadının kafadaki tüm tilkilerin aynı anda bir araya gelmesi en fazla bir dakika. Sonra çık çıkabilirsen işin içinden. Canınız arkadaşlarınızla bir şeyler yapmak isteyebilir. Bunu direkt olarak söyleyin. Bin dereden su getirip, eğile büküle anlatmaya çalıştığınızda emin olun daha çok dikkat çekip, şüphe uyandırıyorsunuz. Her zaman gittiğiniz yoldan gidip, dümdüz söyleyiverin. Yalnız eve döndüğünüz saat de kargaların kahvaltısına denk gelmesin, ona da bir zahmet dikkat edelim.

 

Haberin Devamı

Hiçbir kadın bilmem ki iltifattan hoşlanmasın. Hiçbir kadın tanımadım ki sürprizlere bayılmasın. Güzel olduğunu, değerli olduğunu, mutlu olduğunu hissetmek bir kadın için yeterliyken, size de çok bir iş düşmüyor aslında beyler. Şimdi o Play Station’ı yavaşça yere bırakın, yanınızdaki kadına güzelce bir sarılın ve seni seviyorum deyin. Alın size tüyo. Bu ilişkinizi en az bir ay daha uzatır, demedi demeyin.

 

Sevin, sevilin.

Yazan: Tuğba Badal

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!