Kadınlar ne ister?

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar ne ister
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2008 00:00

Evlilik ve aile terapisti psikolog İlkim Öz Tan, Başkentli kadınlara "Kadınlar ne ister" konulu bir söyleşi düzenledi. Öz, erkek ve kadınların birbirlerine empati yoluyla yaklaşmaları gerektiğini söyledi.

BaŞkent cemiyet hayatının ünlü isimleri psikolog İlkim Öz Tan’ın "Hayata Dair" isimli söyleşisinde bir araya geldi. Filistin Caddesi’ndeki DKNY mağazasında düzenlenen toplantıda, Tan, evlilik ve aile üzerine gerçekleşen konuşmada Ankaralı kadınları bilgilendirdi. "Kadınlar ne ister" konulu söyleşide ünlü filozof Freud’un 30 yıl boyunca kadınların ne istediğini araştırdığını ancak bir çözüm getiremediğini söyledi. Söyleşiye katılan Başkentli kadınlar, mağazadaki yeni ürünleri de yakından görme fırsatına sahip oldu. Yaklaşık iki saat süren etkinliğin sonunda İlkim Öz’e Üner Grup’un sahibi Boğaç Üner tarafından çiçek hediye edildi.

Sevgiyle yaklaşmak

İlkim Öz Tan, bunun temel sebebini ise erkeklerin kadınların beklentilerini yerine getirememesi olarak açıkladı. Erkek ve kadının birbirine yeterince sevgiyle yaklaşamadığını belirten psikolog, bu temel sorunun aşılması için çiftlerin birbirlerine empati yoluyla yaklaşması gerektiğini vurguladı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!