Kadınlar Kulübü 25. yaşını kutladı

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar Kulübü 25. yaşını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 09:52

Almanya’nın Nürnberg kentinde, Türk-Alman Kadınlar Kulübü, 25’inci kuruluş yıldönümünü kutladı. Nürnberg Basın Kulübü’ndeki kutlamada yaş günü pastasını Devlet Bakanı Maria Böhmer, Türkiye’nin Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül, Kadınlar Kulübü Başkanı Gülseren Suzan Menzel birlikte kesti.

Haberin Devamı

LEYLA Fröhlich Güzelsoy’un sunduğu program, üyelerin çocuklarının konseriyle başladı. Daha sonra Bavyera Aile Bakanı Nischler Leib ve Nürnberg Anakent Belediye Başkanı Ulrich Maly’nin kutlama mesajları okundu.

Kadınlar Kulübü’nün kurucu üyesi ve Başkanı Gülseren Suzan Menzel, kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Menzel, 25 yılda, ikişer yıl olmak üzere beş kez başkanlık yaptığı Kadınlar Kulübü’nün eski yöneticilerini unutmadı ve onlara sahnede birer gül vererek teşekkür etti. Sinevizyon gösterisinde kulübün 25 yılından kesitler sunuldu.

TÜRKİYE’DEN SELAM GÖNDERDİ
Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül, Kadınlar Kulübü’nün önemli görevler yüklendiğini belirterek, zamanın başkonsolosu, emekli büyükelçi Turgut Serdaroğlu’nun eşi Ülker Serdaroğlu’nun Kadınlar Kulübü’nü kurduğunu ve onursal başkan olduğunu anımsatarak onun selam ve sevgilerini iletti.
Kutlamada, İstanbullu sanatçı Ramize Erer’in kadın karikatürleri ilgi toplarken, 25 yıl pastası kesildi.

BAKMADAN GEÇME!