Kadınlar için uğraşmam

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar için uğraşmam
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kanal D'de yayımlanan ‘‘Beyaz Show’’ adlı talk-show programıyla milyonların sevgilisi haline gelen Beyazıt Öztürk (nam-ı diğer Beyaz), mesleki kariyeriyle birlikte sürekli gündemde olan aşklarıyla da adını duyuruyor.

‘‘Ben Bir Küçük Cezveyim, Köşe Bucak Gezmeyim’’ adlı stand-up şovuyla da Türkiye'yi dolaşan Beyazıt Öztürk, sık sık sevgili değiştirmediğini savunuyor.

Mesleki kariyerinin her zaman ön planda olduğunu belirten Beyazıt Öztürk, özel hayatının fazlaca gündeme gelmesinden yakınıyor. Mesleki kariyeriyle anılan biri olmaya çalıştığını sözlerine ekleyen Beyaz, ‘‘Ama medya mesleki kariyerim üzerine hiçbir şey yazmıyor. Çapkınlıklarım üzerine yazıyor. Medya, benim böyle anılmamı sağlıyor. Keşke özel yaşamımı yazmasalar. Kanal D' de yaptığım şovlar içinde anlatmak istediğim çok fazla şey var. Bunlar üzerine kimse bir şey yazmıyor. Ama konu birisiyle yakalanmak olunca herkes yazıyor. O zaman oturup biraz medyaya da bakmak lazım. Bir adamı bir yerlere getirmek sadece kendi çabasıyla olmuyor ki...’’ diyor.

Sunucu Ebru Cündübeyoğlu, popçu Demet Sağıroğlu, Deniz Seki, Zeynep Mansur, Pınar Eliçe, dansöz Leyla Adalı ve ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç'le adı aşk dedikodularına karışan Beyazıt Öztürk, sevgili değiştirme konusunda bir rekora imza atmak üzere olduğunu düşünmüyor. ‘‘Bu soruyu hiç duymamış olayım. Bazen çok kırıcı olabiliyorsunuz. Sevgili değiştirmek konusunda hiçbir yere imza filan atıyor değilim. Çok da sevgili değiştirmiyorum. Çok ilginç. Bunu nasıl anlatsam ki?...’’ diyen Beyaz, ilişkilerinde sadık olduğunu söylüyor.

Her ne kadar özel yaşamının yazılmasına sitem eder sözler söyleyen Beyazıt Öztürk, ‘‘kadın’’ sözcüğünün bile kendisini heyecanlandırdığını da kabul ediyor. ‘‘Topuklu ayakkabı, bakımlı olması, kokusu, kadın olduğunu görmek beni çok heyecanlandırır. Kadın zaten beni genel anlamda heyecanlandırır. Ekstra bir şeye gerek yok heyecanlanmam için...’’ diyen Beyaz, evlenmeyi şimdilik düşünmediğini, çünkü evlenebileceği birinin henüz karşısına çıkmadığını söylüyor. Kadınları etkilemek için herhangi bir çaba göstermediğini vurgulayan Beyaz, ‘‘Beni görünce zaten etkilenmişse etkilenmiştir. Yani daha fazla uğraşamıyorum, canım sıkılıyor, yoruluyorum. Etrafında gezin, çiçek yollayın falan... Bunlarla uğraşamam, etkilenmişse etkilenmiştir...’’ diyor.

Önümüzdeki yıl ağustos ayında askere gideceğini belirten Beyaz, askerliğin mesleki kariyerinde ne gibi değişiklikler getireceğini şimdiden kestirmenin mümkün olmadığını, bu yüzden de dönünce mesleğini sürdürüp sürdürmeyeceğine karar verecek. Her zaman iyi bir insan olmaya çalıştığını, çevresine zarar vermek istemediğini söyleyen Beyazıt Öztürk, hedeflerini de şöyle özetliyor, ‘‘İyi bir insan olmak, devletime milletime faydalı bir insan olmak, temiz yaşamak, Erich Fromm, Leo Buscaglia okumak ve yüreğimin götürdüğü yere gitmek..’’

‘‘Ben Bir Küçük Cezveyim, Köşe Bucak Gezmeyim’’ adlı tek kişilik şovunda yeni sezon için değişiklikler yapacağını söyleyen genç şovmen, Kanal D'deki ‘‘Beyaz Show’’da ise değişiklik düşünmüyor ve ‘‘Stand-up şovumda değişiklikler olacak. Aralık ayına kadar ara vermek istiyorum. Biraz içeriğini değiştirip yeni bir stand-up şov yapmayı düşünüyorum. Kanal D'deki talk-show'da pek bir değişiklik olmayacak. Çünkü iyi giden bir şeyi fazla değiştirmeyi düşünmüyorum. Belki içinde ufak bir iki şey...’’ diyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!