Kadınlar en büyük kötülüğü birbirlerine yapıyor

“Evli bir adamla beraber olmak çok büyük bedeller ödetiyor” diye yazmıştı o genç kadın.

Haberin Devamı

“Ben bu bedeli çok ağır ödedim, başkaları da ödemesin. Evli adamla birliktelik boşa geçen zamandır, ben bunu geç de olsa anladım” diyordu. Belli ki pişman olmuştu. Ama aşağıda öfkesini sizlerle paylaştığım genç kadın da belli ki bu ağır bedeli karşı taraftan biri olarak yaşayanlardan biri. Belli ki eşi bir başka kadınla olmuş...
Evliliği, çocukları, tüm hayatı parçalanmış. İşte burada bir yandan da onun hissettiklerini okuyacaksınız. Bu iki yazı umarım ikinci kadınları gerçekten etkiler. Bu yanlış yoldan bir an önce dönerler.

Asıl bedeli aldatılan eşler ödüyor

Sevgili Feyza Hanım, 20 Temmuz tarihinde köşenizde yayınlanan “Senin olmayana sahip çıkmaya kalkışmayacaksın” başlıklı yazınızdaki Bedel rumuzlu kadına ve onun gibi düşünenlere cevap vermek gereğini hissettim.
O genç hanıma demek isterdim ki; “Aslında hiç kimse hiç kimsenin değil. Herkes kendine aittir.
Nedense etrafınızda binlerce bekar erkek varken sizin tabirinizle gerçek aşkı hep evli erkeklerde buluyorsunuz.
Ben buna maalesef gerçek aşk diyemeyeceğim, belki sizin ilk aşkınız olabilir ama erkek için ilk aşk değil. Yine sizin tabirinizle ikinci öncelikli cinsel objesiniz.
Yine sizin dediğiniz gibi gerçek aşkı sizinle yaşamış olsa her şeyi göze alır yoluna sizinle devam ederdi.
Dile kolay 10 yıl onun seks kölesi olmuşsunuz.
Kim bilir ona sahip çıkmak için ne fanteziler uygulamışsınızdır.
İki çocukla ve ev işleriyle uğraşan, hele bir de çalışıyorsa o hanımın eşine ayıracak, sizin gibi ne zamanı ne de fantezileri olabilir.
Aralarında birazda sorun varsa erkeklere kaçış yeri için biçilmiş kaftansınız.
Herkes hatalar, yanlışlar yapabilir. Sadece kendi mutluluğu ve egosunu tatmin etmek için adına ne derseniz deyin sizlerin tabiriyle gerçek aşk için evli erkeğin eşinin ve çocuklarının psikolojilerini bozmaya, çocuklarının babalarından nefret etmelerine neden olmaya ve eşinin ölünceye kadar aklından çıkaramayacağı o anları yaşatmaya hiç hakkınız yok.

SİZİN SAYENİZDE ÇOCUKLU AMA MUTLU DEĞİLLER

Durumu eşi de öğrendi, yine bir şey değişmedi, diyebiliyorsunuz. Tabi eşin karşısına geçip “kocan seni sevmiyor beni seviyor, artık benimle beraber sizi ayırdım.
Zafer benim” diyemediğiniz için ödediğiniz ağır bedelden bahsediyorsunuz.
Dediğiniz gibi onlar artık sizin sayenizde çocuklu ama mutlu değil. Olabilirler mi, eskisi gibi olabilirler mi hiç?
Her ne adına olursa olsun, o evlilik devam ediyorsa inan erkek için bilmiyorum ama kadın için asla ve asla ölene kadar eskisi gibi olmayacaktır.
Bir an olsun kendinizi o çocukların ve eşin yerine koyabilseniz asıl ağır bedeli kimin ödediğini anlayacaksınız.
Adına gerçek aşk dediğiniz saplantılarınız yüzünden birçok çocuğun ve kadının hayatını altüst ediyorsunuz. Sizlere ne diyeceğimi bilemiyorum ama sadece sizin adınıza utanıyorum, vicdandan yoksun musunuz yoksa?
Adına AŞK dediğiniz cinsel kölelikten Allah hepinizi kurtarsın ki yaşadığınız ağır bedelleri ödemeyin.
Belki bir gün evlenir, çocuklarınız olur mutlu mesut yaşarken gerçek aşkı eşinizde arayan biri çıkar karşınıza, o zaman ağır bedeli hangi taraf ödüyor daha iyi anlarsınız. Sonuç olarak hangi tarafta olursanız olun, her zaman acı çeken kadınlar oluyor. Ne acıdır ki, en büyük kötülüğü kadınlar birbirlerine yapıyor.
Rumuz: Bedel ödetilenlerden biri

Yazarın Tüm Yazıları