Kadınlar dayanışma yemeğinde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar dayanışma yemeğinde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 10:17

Kadınlar dayanışma yemeğinde buluştu

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da kadınlar dayanışma yemeğinde bir araya geldi.
Türk Kadınlar Konseyi Derneği ve Burdur Kardeşçe Kadın El Emeği Eğitim ve Yardımlaşma Derneği üyeleri tarafından dayanışma yemeği düzenlendi. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Karakelle'nin konuşmacı olduğu Şehir Kulübü'ndeki yemeğe Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in eşi Hülya Ercengiz de katıldı.
Yemekte konuşan Türk Kadınlar Konseyi Derneği ve Burdur Kardeşçe Kadın El Emeği Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Gülcan Elduran, "Bu iki derneğin örtüşen ana teması kadındır. Kadın olan her yerde biz varız. Kaldı ki Türk kadını olarak farkındalığımızı biliyoruz" dedi.
Prof. Dr. Sibel Karakelle de kadın olarak hayatının her döneminde evlat, kardeş, komşu, arkadaş, teyze, hala, akademisyen gibi vasıflarıyla gurur duyduğunu belirtirken, "Kadınların haklarını her zaman her yerde korudum, kolladım, savundum ve savunmaya da devam edeceğim" dedi.
Türk Kadınlar Konseyi Derneği Burdur Şube Başkanı Gülcan Elduran, derneğin resmi açılışını önümüzdeki ay yapacaklarını aktardı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!