Kadınlar Ankaralı Ayşe ile coştu

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar Ankaralı Ayşe ile coştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2018 12:55

Kadınlar Ankaralı Ayşe ile coştu

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - ANTALYA'nın Finike ilçesinde Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen programda kadınlar Ankaralı Ayşe'nin söylediği hareketli şarkılarla eğlendi.

Finike Belediyesi tarafından organize edilen Anneler Günü programı Turunçova Düğün Salonu'nda yapıldı. Etkinliğe Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, eşi Dilek Sarıoğlu ve çok sayıda kadın katıldı. Tüm kadınların Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Sarıoğlu, "İyi ki varsınız, Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Belediye olarak kadınlarımızın tüm önemli isteklerini yerine getirme gayretiyle hareket ediyoruz. Bu anlamda eşim Dilek Hanım'ın, sizlerin isteklerinin bana veya belediyemize ulaşmasında büyük katkısı oluyor. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Dilek Sarıoğlu da Finike'nin gülen yüzlerini, güzel kadınlarını, cefakâr annelerini 'Anneler Günü'nde mutlu görmekten büyük keyif aldığını söyledi. Cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir geleneğin mensubu olmaktan gurur duyduğunu vurgulayan Dilek Sarıoğlu, "Varlığınızla ülkemize, devletimize ve geleceğimiz olan evlatlarımıza güç veriyorsunuz. Annelerin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için önümüzdeki süreçte de eşim Kaan Osman Sarıoğlu ile birlikte kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Tüm annelerimizi kutluyorum. Bizi kırmayarak programımıza katılan Ankaralı Ayşe'ye teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Programda salonu dolduran 2 bin kadının her birine 'Yılın Annesi' plaketi takdim edildi. Salonu dolduran kadınlara coşkulu saatler yaşatan Ankaralı Ayşe hayranlarıyla fotoğraf çektirdi, dans etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!