Kadınca

Güncelleme Tarihi:

Kadınca
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

HER ŞEYİN BAŞI GÜZELLİK

Hem tatilini yap hem güzel ol

Tatil köylerini tercih eden hanımlar, artık hem tatil yapmanın yanısıra hem de cilt ve vucut bakımı yaptırma şansına sahip

YüzyIllardIr kadınların güzelliği üzerine çeşitli tarifler yapılmış uzmanlar önce kadının şişmanını makbül saymış, ardından onun balıketi olanını tarif etmiştir. Son zamanlarda ise şans zayıflardan yana oldu. Peki ya kadınlar tüm bunlar hakkında ne düşünmüş, ne yapmıştır? Tabi ki, belirlenen ideal ölçü ve vücut yapısına kendilerini hazırlamışlar, bunun için ne gerekiyorsa yapmıştır. Günümüzde güzel olma çabası adeta genlerine işlemiş olan bayanlar, şimdilerde her geçen gün artan güzellik salonları ve estetik merkezleri ile kendilerini istekileri ölçü ve bakıma koyma şansını yakalamıştır.

TATİL KÖYLERİ PIRIL PIRIL

Yaz geldi artık. Tatiller sadece sabahtan akşama kadar güneşin altına uzanıp tembellik etmek ve bol bol yiyip içmekten ibaret değil. Tatil köylerini tercih eden hanımlar artık hem tatil yapmanın yanısıra cilt ve vücut bakımı yaptırma şansına sahip. Uçsuz bucaksız sahili, pırıl pırıl denizi olan tatil köyleri güzelleşmek isteyen bayanların uğrak yeri oldu. İşte böylesine güzel imkanlar sunun tatil köylerinden biride Club Labada Park. Beş yıldızlı otelin güzellik ve bakım merkezi tabi ki bayanların vazgeçemediği mekanlardan biri oldu. Sağlıklı bir yaşama bilincinin sürekli arttığı günümüzda, hayattan daha fazla tad almak için formda, sorunsuz bir vücudun her şeyden önde geldiği fikri artık bayanlar tarafından kabul ediliyor.

UZMAN KADRO

Güzellik ve bakım salonunda son model cihazların yanısıra uzman kodra ilie hizmet veriliyor. Hamam, sauna, fitness, aerobik, masajın yanısıra cilt bakım ünitesi, zayıflama, selülit tedavisiyle de hizmete devam edilen merkezde çok tercih edilen kil ve yosun karışımıyla yapılmış bakım çamuru.

Vücudun tüm merkezini harekete geçiren parlaklık veren aynı zamanda zayıflatma özelliğine sahip çamur sayesinde yeniden kimlik kazanan hanımlar, tüm işlemlerin ardından sıcak yada soğuk jakuzi keyfiyle yada havuz ve denizde bir kaç saatlik vücut bakımlarının tadına varıyor.

Altın Öğütler

Eğer işlerinizin yoğunluğundan dolayı, spor salonlarına gidemiyorsanız üzülmeyin. Her gün 40 dakika yürüyüş yapmanız, sağlıklı ve formda kalmanız için yeterli. Düzenli yürüyüş, vücuttaki su dengesini sağladığı gibi, vücudunuzun, ürettiği enzimleri ve hormonları düzene sokmasına sağlıyor.

Selülitin tedavisi her zaman uzun sürüyor. Kısa sürede sonuç almak maalasef hiç de kolay olmuyor. Ancak selülit tedavisinde uzmanların artık özel çaylar tavsiye ettiğini biliyor muydunuz? Sinameki, dağ kekiği, anason, rezene bunlardan birkaçı.

Varislerinizden kurtulmak mı istiyorsunuz? Fazlaca kilolarınızdan kurtulmak, bacaklarınızı sık sık yüksek konumda tutun ve uzun süreli topuklu ayakkabı giymekten kaçının.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!