Kadınca

Güncelleme Tarihi:

Kadınca
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

HER ŞEYİN BAŞI GÜZELLİK

FIt-For-Fun

Form Yogo'da Işıklar Caddesi'nde hizmet vermeye başlaşan cimnastik salonu genç ve sağlıklı görünmek isteyen bayanların adeta uğrak yeri oldu.

YAZA kısa kollu, minik eteklerle girmek ya da işyeriniz ve evinizde istediğiniz her tür rahat ve şık kıyafetleri giymeniz hiç de zor değil. Modern, çağdaş ve hür kadını simgelemek, aynı zamanda kendinize ve cildinize rahatlık ferahlık kazandırmak için yapacağınız işlem çok basit. Hemen kendinizi en yakın bir spor merkezine atmak.

HAMİLE CİMNASTİĞİ

Işıklar Caddesi'nde yeni açılan Fıt For Fun Diyet ve Jimnastik Salonu da hanımların aerobik, jimnastik, step ve diyet yapmalarını sağlamak amacıyla hizmet vermeye başladı. Genç ve sağlıklı görünmek isteyenlerin uğrak yeri haline gelen merkezde, ayrıca hamile jimnastiği, yogo ve vücut gevşetici uygulamalar da yapılıyor. Beyin ve vücuda enerji yaymak ve bunu dengede tutmak için yapılan yogo sayesinde kişilerin günboyu yaşanan yorgunluk, halsizlik ve stresten uzaklaşmaları sağlanıyor.

YOGOYLA RAHATLAMAK

Dik durmada zorluk çekenler, omuz ve bölge ağrıları, kalça-sırt ve ayak ağrılarından kurtulmak isteyenlerin merkezi olarak tanınıyor Fıt-For-Fun. Tüm dünyada insanların sağlık sorunlarını çözmek için yogo'yu tercih ettiğini belirten merkez yetkilileri, ‘‘Müşterimiz ister bay ister bayan olsun öncelikle önem verdiğimiz konu onları yogoyla rahatlatmak’’ şeklinde konuştu. Terapi, diyet, egzersiz hareketleri, aktif ve pasif jimnastiğin yanısıra bitkisel çaylar, içecek ve özel mönüleriyle cafe işlevi de gören salon yaz etkinlikleriyle, üyelerine çeşitli aktivitelerde bulunmaya hazırlanıyor.

Adres ve telefon

Adres: Işıklar Caddesi No.38 Üçkapılar/ ANTALYA

& Telefon: (0 242) 242-75-75

Altın Öğütler

Lenslerinizi kullanmadan önce ellerinizi mutlaka yıkayın. Kesinlikle başkasının lensini kullanmayın. Çünkü gözyaşı sıvısı, içinde birçok hastalık barındırır.

Çok basit, rahat ayrıca kullanışlı bluz ve elbiseler uzun yıllar sonra yine moda. Modacılar bu akımı kadının rahatlığı için ön plana aldıklarını belirtiyor.

Tel: 0242/340 38 38

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!