Kadınca

Güncelleme Tarihi:

Kadınca
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kendinizi yenileyin

Euro Plast Estetik Merkezi'nde hanımlar estetik ve güzelliği bir arada yaşamanın mutluluğunu yakalıyor.

YAZ aylarının mahmurluğunu yaşadığımız şu günlerde hayatımızda birçok şeyi dengelemenin zamanı. Öyle ki çalışkan ve üretken olmanın yanısıra eşi, çocukları ve ev işleri arasına sıkışıp kalan birçok hanım, artık stresten kurtulmanın yolunu buldu. Spor salonları, güzellik merkezleri güç ve güzellik kazanmak isteyen hanımların uğrak yeri haline geldi. Yetersiz ve dengesiz beslenme sonucu vücudumuzda oluşan fazla kilolar, cilt bakımı üniteleri, egzersizler aktif ve pasif jimnastik salonları bakımlı ve sağlıklı bayanların ikinci adresi.

SOMUT SONUÇLAR

Antalya Dedeman'da yeni açılan Euro Plast Estetik Merkezi'nde hanımlar sağlık, güzellik ve estetiği bir arada yaşıyor. Uzman ve deneyimli personeli ile müşterilerine hizmet veren merkezde son model makinalarla vücut ve cilt bakımı seansları yapılıyor. Slım Up zayıflama ünitesinde; güzellik terapilerine yeni bir boyut kazandırılıyor. Zayıflamanın yanısıra selülitlerde azalma ve vücut formunda iyileşme sağlayan cihaz ayrıca ideal kombinasyon ile masajdan kasları esneterek rahatlatıyor. Vakumlu sistemle çalışan başlık sayesinde selülit tedavisinde ve selülitin şekillenmesinde somut sonuçlar da alınıyor.

YAĞLAR YOKEDİLİYOR

Uz Sonıc ünitesinde; Elektriksel doku uyarımı bünyesinde birleştirilen selülit ve yağların oluşturduğu estetik problemlerin tadevisi uygulanıyor. Cihazın çok yönlü kullanımından dolayı yağlar hızlı şekilde yok edilebiliyor. Estetisyenler tarafından tamamen doğal ve bitki özlerinden elde edilen ürünlerle normal fonksiyonların yapmasına imkan veren ve bu fonksiyonları koruyup, uyaran işlemlerle cilt tipine uygun bakımlar da yapılmakta. Ayrıca tüm işlemler sonucunda özel masaj yağları ile el masajı da yaptırabilirsiniz.

Altın Öğütler

Meyveleri tek tek tüketmek yerine, suyunu sıkıp daha çok vitamin alacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü meyvenin suyu, oksijenle temas ettiği an vitamin değeri azalıyor. Uzmanlar, tek tek tüketilen taze meyvenin daha çok vitamin içerdiğini belirtiyor.

Eğer gün boyu gergin ve stres dolu bir çalışma ortamında bulunuyorsanız, her akşam evinizde yere uzanarak gözlerinizi kapatın. Böylece beyninize enerji depolayarak aynı zamanda baş ağrılarınızdan kurutulabilirsiniz.3 Oldukça zahmetli olan perdelerinizin yıkanması kadar ütülenmesi de zordur. Yapacağınız işlem ince ve hassas olan perdelerinizin ütü işleminden önce nemli olması. Aksi takdirde hem kendinizi daha fazla yorar, hem de onları yakma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Tel: 0242/340 38 38

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!