Kadın sürücü yanarak öldü

Güncelleme Tarihi:

Kadın sürücü yanarak öldü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2013 02:08

BURSA’da dün gece otomobilin direksiyon kontrolünü yitiren İngilizce öğretmeni 39 yaşındaki Fatma Sibel Sevinç, bariyerlere çarpıp alev alan aracında diri diri yanarak can verdi.

Haberin Devamı

Kaza, saat 02.40 sıralarında Bursa çevre yolunda meydana geldi. İddiaya göre dün gece türbe ziyaretine giden evli ve iki çocuk annesi öğretmen Fatma Sibel Sevinç, gece yarısından sonra otomobiline binerek dönüşe geçti. Fatma Sibel Sevinç, Mudanya Kavşağı’na geldiğinde, henüz bilinmeyen nedenle otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrularak bariyerlere çarpan otomobil, bir anda yanmaya başladı ve öğretmen Fatma Sibel Sevinç alev topuna dönen aracından çıkamadı.

Çevrede kazayı görenlerin ihbarı üzerine itfaiye ekibi ile 112 Acil Servis ekibi kaza yerine geldi. Alevlere müdahale eden itfaiye yangını söndürdüğünde, demir yığınına dönen otomobilde öğretmen Fatma Sibel Sevinç’in yanmış cesedi çıkarıldı. Alevlerin tutuşturduğu yol kenarındaki otlar da itfaiye ekibi tarafından söndürüldü.

Haberin Devamı

Fatma Sibel Sevinç’in yanmış cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YEMEK PROGRAMINA İZİN ÇIKMADI

Kazada yaşamını yitiren Fatma Sibel Sevinç’in İngilizce öğretmeni olarak görev yaptığı merkez Osmangazi İlçesi’ndeki İMKB Ortaokulu’nda kaza haberinin duyulması öğretmen arkadaşları arasında büyük üzüntüye neden oldu. Okulda dün toplantıda birlikte oldukları Fatma Sibel Sevinç için gözyaşı döken arkadaşları, onun öğretmenliğin yanı sıra yemek yapmaya da meraklı olduğunu, bir televizyon kanalında bahçe mutfağı bölümünü hazırlamak istediğini ancak Milli Eğitim Müdürlüğü’nden izin çıkmayınca bu gerçekleştiremediğini söyledi.

TÜRBE ZİYARETİ DÖNÜŞÜ

Bilgisayar teknisyeni olan eşi Selim Sevinç ile yakınları, Fatma Sibel Sevinç’in cenazesini almak için bu sabah adli tıp kurumu morguna geldi. Yakınları, öğretmen Fatma Sibel Sevinç’in bir süredir dini konulara merak sardığını söyledi. Bu arada öğretmen Sevinç’in dün gece Bursa kent merkezinde bulunan Üftade ve Emir Sultan türbelerini ziyarete gittiği ve kazanın dönüş yolunda meydana geldiği ileri sürüldü.

İngilizce öğretmeni Fatma Sibel Sevinç’in cenazesinin yarın Bademli Camii’nde ikindi vakti düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!