Kadın İstediğinde Seks Erkek İstediğinde Evlilik Olur

Güncelleme Tarihi:

Kadın İstediğinde Seks Erkek İstediğinde Evlilik Olur
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2011 12:29

Murat Ünalan, son derece eğlenceli bir üslupla kaleme aldığı Kadın İstediğinde Seks Erkek İstediğinde Evlilik Olur’da 30’lu yaşlardaki bir grup çiftin ilişki meselelerini mercek altına alıyor.

Haberin Devamı

İstanbul’un hareketli şehir ve gece yaşamının arka planını oluşturduğu bu bir solukta okunan öyküde, hali vakti yerinde dört bekar çift ile bir de evli erkeğin birbirinin içine geçen aşk ve dostluk maceralarına tanık oluyoruz.
Üniversiteden beri arkadaş olan Tümer, Hakan ve Selim ile Tümer’in kız arkadaşı Ayla ve Selim’in kız arkadaşı İrem ile onların kız arkadaşları Nazlı ve Seval ile yeni tanıştığı Asım’ın başından geçenler; bir kadın-erkek ilişkisinde karşılaşılabilecek değişik kombinasyonları ve dinamikleri gözümüzün önüne sererken, geri planda ise hep aynı fikrin izdüşümleri yankılanıyor; “Kadın istediğinde seks, erkek istediğinde evlilik olur!”
*Bir erkek kız arkadaşını ne denli severse sevsin ona ilgi duyan seksi bir kadına karşı koyabilir mi? *Erkekler sevdikleriyle mutlu olduklarında diğer kadınlara bakmayı bırakırlar mı? * Peki ya bir erkeği ne pahasına olursa olsun elde etmeyi kafasına takmış güzel ve zeki bir kadın, kolay kolay vazgeçer mi? *Bir kadının her bakımdan üstüne titreyen, genç, zengin, yakışıklı ve ideal bir erkek olmak, o kızın aşık olması için yeterli özellikler midir?
*Kadın aldatırsa ne olur? *Aldatılan bir erkekle, aldatılan bir kadının tepkileri ne kadar farklı olur? *Peki asıl suçlu aslında kimdir; aldatan kadın mı, yoksa davranışlarıyla aldatılmayı hak eden erkek mi? *İflah olmaz bir çapkın bile aşık olduğunda tek eşlilikle yetinebilir mi?

Haberin Devamı

Kadınların en büyük silah olarak cinsel cazibelerini, erkeklerinse evlilik vaadini kullandıkları bu neşeli öyküde tüm bu soruların cevaplarını bulacaksınız!

Erkeklerle kadınların, ilişkileri yürütmek ve flört oyununda galip gelmek için türlü entrikalar çevirdiği, birbirleriyle zeka oyunları oynadığı bu hikaye; yalnızca kadınlar ve erkekler arasındaki aşk oyunlarını öğrenmek için eğlenceli bir okuma sunmuyor, kadınlar ve erkeklerin kendi aralarında kurdukları karşı cinsi alt etmeye yönelik dostluk ilişkilerini ve geliştirilen taktik savaşlarını da anlatıyor. Hem erkekler hem de kadınları tanımak için bir tür kılavuz olarak da okunabilecek bu son derece eğlenceli roman, yazarının kıvrak üslubuyla son satıra dek bir çırpıda okunuyor.

Haberin Devamı

Stella Aciman'ın son kitabı "Orda Bir 'Ada' Var Uzakta" Kıbrıs'ı Kıbrıslı kadınların ağzından anlatıyor - Sayım Çınar röportajı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!