Kadın girişimciler, Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

Güncelleme Tarihi:

Kadın girişimciler, Dünya Kadınlar Gününü kutladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2018 18:07

Kadın girişimciler, Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü bir dizi etkinlikle kutladı.

Antalya Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, etkinlikler kapsamında Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi'nde kursiyer kadınlarla, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ev sahipliğinde de kadın çiftçilerle bir araya geldi.

Organizasyonla ilgili açıklamada bulunan TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Serap Kocaoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamındabu yıl kırsal kesimde yaşayan kadınlarla bir araya geldiklerini söyledi. Serap Kocaoğlu, sözlerini şöyle dürdürdü:

“Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün anlam ve önemini paylaşmak ve birlikte anmak üzere Halk Eğitim Merkezi'nde kurs gören kursiyerler ve kadın çiftçiler ile söyleşilerde bir araya geldik. Merkezde yaptığımız etkinliklerin yanı sıra kırsaldaki kadınlarla da etkinliklerimizi paylaşmayı önemsiyoruz. Söyleşilerimizdeki tecrübe paylaşımlarımız ile kadının ailede, ekonomide ve toplumsal yaşamdaki rolünü paylaşarak farkındalık yaratmaya çalışıyoruz."

Kocaoğlu, Kadın Girişimciler Kurulu olarak ayrıca Konyaaltı Belediyesi işbirliği ile 'Osmanlı'dan Cumhuriyet'e Yol Açan, İlham Veren, İz Bırakan Kadınlar' fotoğraf sergisini açtıklarını kaydederek, “Konyaaltı Belediyesi işbirliği ile kurulumuz tarafından oluşturulan başarı hikayeleri ile 40 kadın profilinin yer aldığı fotoğraf sergisini Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Konyaaltı Belediyesi Kadın Sanat ve Eğitim Lokali'nde açtık. Konferans salonunda ise 'Gücünün Farkında olan Kadınlar' panelini gerçekleştirdik" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!