Kadın çiftçilere girişimcilik eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Kadın çiftçilere girişimcilik eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 13:06

Kadın çiftçilere girişimcilik eğitimi

Haberin Devamı

OSMANİYE'de 'Tarımda Genç Girişimci Kadınlar Güçleniyor' programı kapsamında 91 genç kadın çiftçiye uygulamalı girişimcilik eğitimi verildi.  
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, programının genel amacının tarımda kadın girişimciliğini en üst seviyeye çıkarmak olduğunu söyledi. Müdür Sağlam, bu amaçla düzenlenen programda merkez, Hasanbeyli, Bahçe, Düziçi, Kadirli ve Sumbas ilçelerinden 18 - 40 yaş arası 91 genç kadın çiftçinin girişimcilik eğitimi aldığını belirterek, şöyle devam etti:
"Farklı ve özgün projeler hazırlamaları için eğitim kapsamında 4 gün ve proje fikri için 1 gün olmak üzere toplam 5 iş günü 4 grup halinde eğitimlerini alan kadın çiftçilerimiz Tarımda Genç Girişimci Kadınlar Güçleniyor Programı Kapsamında 24 Mayıs 2017 tarihinde projelerini sergileyeceklerdir. Bağımsız beş kişilik jüri tarafından belirlenerek ilk üçe giren projeler açıklandıktan sonra  birinci olan projemiz, 16 ilin yarışacağı proje parışmasında ilimizi temsil edecektir. Ayrıca ilimizde ilk üç dereceye giren çiftçilerimize çeşitli ödüller verilecektir."

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!