Kadın çiftçiler Kaş'ta yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Kadın çiftçiler Kaşta yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2018 11:38

Kadın çiftçiler Kaş'ta yarıştı

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kadın Çiftçiler Yarışıyor 3. Bilgi ve Kültür Yarışması'nın, Kaş finali yapıldı.

Kaş Ziraat Odası Salonu'nda yapılan Kadın Çiftçiler Yarışıyor 3. Bilgi ve Kültür Yarışması'nı Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarım Şube Müdürü Bülent Yüksel, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Galip Gencer kamu kurumlarının temsilcileri ve yarışmacıların yakınları izledi.

Yarışmaya Elif Karasu, Yüksel Özen, Huriye Taşçı, Nurgül Gülmez, Şeyma İşler, Teslime Layık, Dilek Aktaş ve Zübeyde Akdağ katıldı. Yarışmada tarımla ilgili sorulan 15 sorudan 11'ini doğru yanıtlayan Elif Karasu 110 puanla yarışmanın birincisi olarak 13 Ekim günü yapılacak olan Antalya yarı finalinde Kaş'ı temsil etme hakkı kazandı ve 2 bin liralık ödülün sahibi oldu. Yarışmada 15 sorudan 10'unu doğru yanıtlayan Yüksel Özen 100 puanla yarışmanın ikincisi olarak 1200 liralık ödülün sahibi oldu. 15 sorunun 8'ini doğru yanıtlayan Teslime Layık da 80 puanla yarışmanın üçüncüsü olarak 800 liralık ödülü almaya hak kazandı. İlk üçe giren yarışmacılara Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer tarafından gram altın, bağ budama makası ve tişört, diğer yarışmacılara da bağ budama makası ve tişört hediye edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!