Kadın cezaevini renklendirdiler

Güncelleme Tarihi:

Kadın cezaevini renklendirdiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 18:17

Kadın cezaevini renklendirdiler

Haberin Devamı

Ergün AYAZ/KANDIRA(Kocaeli)- KOCAELİ Hayata Dönüş Derneği ve Aynı Gökyüzü Altındayız ekibi, Kocaeli Kadın Ceza İnfaz Kurumu'nu renklendirdi. Çocuklara oyun oynayabilecekleri etkinlik alanları yaptı.

Kocaeli Hayata Dönüş Derneği ve Aynı Gökyüzü Altındayız ekibi Kocaeli Kadın Açık Ceza İnfaz kurumunda da şenlik havasında bir gün düzenledi. 8 Mart, 23 Nisan, Anneler Günü ve diğer özel günlerde Kocaeli Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu bahçesinde birbirinden renkli etkinliklere imza atan dernek üyeleri ve Aynı Gökyüzü Altındayız gönüllüleri bahçenin boyasız, beton duvarlarını masal kahramanları, neşeli sayılar ve hayvanlarla renklendirdi. Ayrıca 'Sayıları ve harfleri öğreniyorum' temalı yerler ile renkli seksek alanları ve 'masal anlatan masal ağacı' gibi bahçede eğitim fırsatı sunan alanlar yaratıldı. Hükümlülerinin de boyama faaliyetine katılması ile işbirliği içinde geçen günde kurum psikologu Sinem Çetin ve kreş öğretmeni Emsal Gündüz de boyama yaptı.

Hayata Dönüş Derneği Başkanı Nezahat Erok, "Miniklerin gözlerindeki sevinci görmemiz harika bir geri bildirim oldu, resimleri soran sorgulayan öğrenmeye açık bir nesil yetişecek. Aynı Gökyüzü Altındayız, İzmit Belediyesi ve bu mutluluğu yaşatma fırsatı veren Kocaeli Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumuna teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!