Kadıköy'de şoke eden manzara!

Güncelleme Tarihi:

Kadıköyde şoke eden manzara
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2016 22:18

Fenerbahçe - Kayserispor maçında tribünlerde büyük boşluklar göze çarptı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig 2. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Kayserispor arasındaki karşılaşma öncesi Ülker Stadyumu'ndaki tribünlerdeki büyük boşluklar dikkat çekti.

KADIKÖY’DE BÜYÜK BOŞLUKLAR
Bu sezon kombine satışlarında büyük hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe Kulübü, 1 hafta önce açıklanan rakamlara göre 9 kombine satarak geçen sezonun fazlasıyla gerisinde kalmıştı.

Öte yandan Kayserispor maçı öncesinde de karşı ve kale arkası dışında 'Okul Açık' tribünlerinde de büyük boşluklar göze çarptı.

Kadıköyde şoke eden manzara
NEDEN BİLET FİYATLARI MI?
Karşılaşmayı yaklaşık 15 bin taraftar takip etti. Sarı lacivertli taraftarlar 52 bin kişilik stadyumun yaklaşık 3’te ikisini boş bırakırken sosyal medyada da bu konu taraftarlar arasında tartışma konusu oldu. Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Monaco karşılaşmasında 15 bin taraftar gelerek sarı lacivertlileri desteklemiş ve bu durum yüksek bilet fiyatlarına bağlanmıştı. En düşük bilet fiyatını daha sonra 120 TL’den 75 TL’ye düşüren sarı lacivertlilerde buna rağmen Grassopphers maçında da tribünde büyük boşluklar oluşmuştu.

Haberin Devamı

İLGİSİZLİĞİN NEDENİ TRANSFERLER Mİ?
Bu durum taraftarın küskünlüğüne bağlanırken transferlerinde sonuçlanmaması ilgisizlikte etken olarak gösteriliyor. Sarı lacivertlilerde transferin son 3 gününde Lens’in ve Sow’un transferlerinin tamamlanmasının ardından tribünlerin ilgisinin artacağı düşünülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!