Kaderimin Yazıldığı Gün oyuncusu Özcan Deniz yeni filmini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Kaderimin Yazıldığı Gün oyuncusu Özcan Deniz yeni filmini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2015 09:47

Özcan Deniz yönetmen olarak imza attığı 4. filmi Sevimli Tehlikeli için çok özel bir kamera arkası ve tanıtım videosu paylaştı. Gelecek ay vizyona girecek yeni filmi "Sevimli Tehlikeli"yle gündemde olan Özcan Deniz, "Beni bugünlere getiren deli cesaretim oldu" dedi.

Haberin Devamı

Özcan Deniz, Şükrü Özyıldız'la Ayça Ayşin Turan'ın başrolleri paylaştığı 'Sevimli Tehlikeli'nin insanlara cesaret veren bir yönü olduğunu söyledi. Filmin izleyene, "Kendi hikayeni yazacak kadar cesur musun?"u sorduğunu söyleyen Deniz, "Mahalle baskılarıyla ya da eski öğretilerle boğuşmasını istemediğimiz bir nesil ortaya çıksın istiyoruz ya, böyle bir motivasyonu var filmin" dedi.

Birer yıl arayla çektiği Ya Sonra, Evim Sensin ve Su ve Ateş filmlerinin ardından Özcan Deniz ilk kez kendisi kamera önüne geçmediği Sevimli Tehlikeli filmiyle yeniden beyazperdeye geliyor. Filmin yönetmenliğinin yanı sıra yine senaristliğini de üstlenen Özcan Deniz, resmi Youtube kanalından bir de kamera arkasına dair çok özel bir videoyu takipçileriyle paylaştı.

Haberin Devamı

Kaderimin Yazıldığı Gün oyuncusu Özcan Deniz yeni filmini anlattı

Filmin çekim aşamasına dair pek çok sahneyi ve oyuncuları izlediğimiz video boyunca, Özcan Deniz'in kendisi de filmin oluşum ve yapım aşamasına dair detayları izleyenleriyle paylaşıyor. Masalsı, romantik ve komedi öğelerinin ağırlıkta olduğu bir senaryoyu oluşturma aşamalarını anlatan Deniz, karakterlere dair de ipuçları vermeyi ihmal etmiyor.

BAKMADAN GEÇME!