Kaderimin Yazıldığı Gün izle yeni bölümde Ziya herkese küser

Güncelleme Tarihi:

Kaderimin Yazıldığı Gün izle yeni bölümde Ziya herkese küser
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2015 10:05

Kıymet Hanım bebeğin alınmasını istiyor! Başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Gürbey İleri’nin yer aldığı ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ 13. yeni bölümüyle 20 Ocak Salı günü Star TV'de olacak. (Star TV Canlı Yayın Akışı)

Haberin Devamı

Taşıyıcı annelik konusunu işleyen Kaderimin Yazıldığı Gün 13. Bölümüyle ekrana geliyor.

Yapımcılığını O3 Production Turkey’in üstlendiği başrollerinde Özcan Deniz'in yanı sıra Hatice Şendil, Gürbey İleri ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun da yer aldığı dizi bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazır.

Defne’nin hamile olmadığını öğrenen Şükran, Yörükhan Ailesi için bomba etkisi yaratacak bu sırrı Yakup’a söyler. Holdingde dönen dolapları öğrenen Ziya bey adeta küplere biner. Yakup kendisini babasının hışmından kurtarmak için, Defne’nin hamile olmadığı açıklar.

Ziya Bey’in bu sırrı öğrenmesiyle adeta yer yerinden oynar. Ziya Bey, herkese küser ve evi terk eder. Yörükhan Konağı, adeta matem havasına bürünür. Bu durumda Kahraman’ın vereceği kararlar merakla beklenmektedir.

Haberin Devamı

Kaderimin Yazıldığı Gün izle yeni bölümde Ziya herkese küser

Bütün bu olaylardan sonra iyice yalnızlaşan Kıymet Hanım, bu oyuna bir son vermekte kararlıdır. Hiç kimseye söylemeden tek başına radikal bir karar alır. Bu işi kendisi başlattığı için kendisi bitirecektir.

STAR TV CANLI YAYIN AKIŞI

Dizide Özcan Deniz, “Kahraman Yörükhan” rolü ile ekrana gelecek. Begüm Kütük ise “Defne” karakteri ile Özcan Deniz’in eşini canlandırıyor. Hatice Şendil, “Elif” rolü ile çocukları olmayan Yörükhan ailesine taşıyıcı annelik yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!