Kader maçıydı

Güncelleme Tarihi:

Kader maçıydı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 1999 00:00

Hulki İLGÜN
Haberin Devamı

Fenerbahçe için Trabzonspor maçı hem ligin rövanşı, hem de geçtiğimiz yıl yine Trabzon'da kupadan safdışı kalışı nedeniyle çok önemliydi.

Üstelik takım, son haftalarda tökezlemeye başlamış, her şeyin ötesinde bugüne kadar oynadığı derbi maçların hiçbirisini kazanamamıştı. Kısaca, Kanaryalar için bir kader maçıydı bu.

Fenerbahçe ya kazanacak ya kazanacaktı. Sonuç da öyle oldu. Haftalar sonra sihirbaz Baliç yine smokinini giyip, sahaya çıktı ve şahane oyununu nefis bir golle süsledi.

Sahada maçı almaya ant içmiş, haftalardır özlenen gerçek Kanaryalar vardı. İşte büyük Fenerbahçe buydu. Üstelik, Kanaryalar dün Trabzon'la birlikte maçı inanılmaz bir şekilde kötü yöneten hakem Oğuz Sarvan'ı da yendiler. Ayrıca aynı gün Kanaryaların baskette Galatasaray'ı perişan edişi sonucu çok etkiledi.

DÜNYA KARMASI GİBİ

Fenerbahçe büyük takım beyler. Kalede bir Rüştü var, eşi Türkiye'de değil, Avrupa'da yok. Defans Türk, Alman, Nijerya ve Portekiz Milli Takımları'nın koalisyonu. Orta saha da bir alem. Üstüne üstlük İsviçre'den (kaçak da olsa) Murat, Güney Afrika'dan Moshoeu ve de ileri ikilide Boşnak Baliç ve Boliç'le, Rumen Milli Takımı'nın santrforu Moldovan.

Buyrun size bir Dünya Karması. Yalansa yalan deyin. Sonra da git koskoca bu Fenerbahçe, Karabüklerde puan kaptır. Olacak iş değil.

Geçmişe sünger çeken Fenerbahçe, Trabzon'dan çifte rövanşı alıp, moral kazanırken, rakibini problemleri ile başbaşa bıraktı.

Kanaryaları şimdi gerçek bir lig maratonu bekliyor. Ya akıllanıp, bundan sonraki tüm maçlarını kazanacaklar, ya da kötü talihlerine küsüp şampiyonluğa veda edecekler. Mazereti yok bu işin. Tek hedef şampiyonluk, hadi benim Fener'im.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!