Kardemir Karabükspor'dan hakem Yıldırım'a büyük tepki!

Güncelleme Tarihi:

Kardemir Karabükspordan hakem Yıldırıma büyük tepki
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 16:15

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, deplasmanda Galatasaray'a 1-0 yenildikleri maçın hakemi Bülent Yıldırım'a büyük tepki gösterdi, "90+3’de maçı bitirebilirdi ama bitirmedi, atak yarattı, gol oldu. Hakkımız yendi" dedi.

Haberin Devamı

Yeni sezonun ilk maçını oynadıkları Galatasaray karşısında son saniyede gelen golle sahadan mağlup ayrıldıklarını vurgulayan Başkan Ferudun Tankut, şunları söyledi:
"Penaltı pozisyonumuz vardı, verilebilirdi ama vermedi. Maçın sonuna 3 dakika uzatma verdi ancak bu sürede de maçı bitirmedi. Orta sahada devam eden mücadeleyi bitirebilirdi ama bitirmedi, atak yarattı. 90+4'de yediğimiz golle maçı kaybettik. Hakkımız yendi. Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olunması gerekiyor."
Başkan Tankut, çok sayıda net gol pozisyonlarına girmelerine rağmen değerlendiremediklerini ifade ederken de şunları söyledi:
"Eğer bunlardan bir tanesini değerlendirebilmiş olsaydık maçtan galip ayrılabilirdik, berabere de kalabilirdik. Olmayınca olmuyor. Kısmet meselesi. Takımımız ilk maçı olmasına rağmen göz doldurdu. Şu anda oynadığı futbolla herkesin zevk aldığı bir Karabükspor var. Türkiye, Galatasaray’ı değil bizi konuşuyor. Galatasaray Başkanı (Galibiyeti biz hak etmedik, siz kaçırdınız) dedi. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Bundan sonraki maçlarımıza biraz daha ümitle bakacağız."

 

BAKMADAN GEÇME!