Kaçırılmayacak Yatırım Fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Kaçırılmayacak Yatırım Fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2015 00:47

Toya Moda’nın her detayında tasarım, her anında keyif ve huzur var. Toya Moda ile ister yaşamınıza ister geleceğinize yatırım yapın.Toya Moda, Merkezi İş Alanı kabul edilen, konut, AVM, ofis ve otel yatırımları kapsamında İstanbul’un yeni Maslak hattı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu’nda yer alıyor. Şimdiden tüm yatırımcıların ilgisini çeken ve 1 yılda yaklaşık %45 kazanç sağlayan bölge en güvenilir yatırım fırsatını sunuyor.

Haberin Devamı

Basın Ekspres Yolu’nda E-5 ve TEM otoyollarının kesiştiği noktada yer alan Toya Moda’dan Atatürk Havaalanı 3, Yeşilköy ve Ataköy 5, Bakırköy ve İDO İskelesi 10 dakika uzaklıkta. Planlanan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu’na ise sadece yürüyerek ulaşmak mümkün olacak.

Sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için bir çok ihtiyacı karşılayacak Toya Moda’da sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, masa tenisi, fitness, kapalı basketbol salonu, hobi atölyeleri, squash, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları ile de bir yaşam alanından beklenilenden daha fazlası vadediliyor.

Lüks ve konforu bir arada bulunduran, toplamda 4 bloktan oluşacak projede yer alan tüm bloklar her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde tasarlanıyor. Tüm dairelerin balkon ve terası ile özel depolama alanı, kapalı otoparkı bulunuyor.

Sizinle iletişime geçebilmemiz için tıklayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!