Kaçın Kurası yayınlanan yeni bölümüyle nefes kesti!

Güncelleme Tarihi:

Kaçın Kurası yayınlanan yeni bölümüyle nefes kesti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2016 10:21

Kaçın Kurası bu akşam yayınlanan 2. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Atv ekranlarının yeni dizisi Kaçın Kurası heyecan seviyesi çok yüksek bir bölümle ekranlara geldi. İzleyenler tarafından olumlu tepki alan dizinin yeni bölümünde ilginç dakikalar yaşandı. Renk, Barış'ın Amerika'ya gitmesinin ardından kendi korkularıyla başbaşa kalır. İşte, Kaçın Kurası 2. bölüm özeti ve fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

"Benim için bir insanı tanıyalı bir gün olmuş, on yıl olmuş, bin yıl olmuş hiçbir anlamı yok esas kız..."

Renk, 6 ay önce kalbini İzmir'de defnetmiş, kendi yasını tutuyordur. Bu yası gölgeleyecek makyajı ise yükselen iş grafiği ve elbette başarısıdır. Aylardan beri kalbi kırgın, gönlü yorgun Renk kendini işine vermenin suyunu çıkarmış, iş dışında hiçbir şeye dönüp bakmaz olmuş, duygusal benliği içine kaçmış, bir çeşit organik robota dönüşmüştür...

KAÇIN KURASI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Renk, Barış'ın Amerika'ya dönmekten vazgeçmesiyle kendini büyük bir ikilemin içinde bulur. Zıtlıkları onları birbirlerine mıknatıs gibi çekerken Barış, Renk'in kendi korkularıyla yüzleşmesine sebep olacaktır. 

Barış'a elinde olmadan yakınlaşan Renk'in başı beladan kurtulmazken Yiğit ve Sedef'in vuslat umudu yine bir başka bahara kalır. Barış'ın babası Asım'la barışma çabaları ters teper, baba oğlun çatışması tırmanır. Bu kavgadan yalnız Barış değil, Renk, Asım ve Muzaffer de yara alırken, kimin sağ çıkacağı ise Barış'ın kararına kalacaktır.

Haberin Devamı

KAÇIN KURASI 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KAÇIN KURASI 2. BÖLÜM FRAGMANI

KAÇIN KURASI İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gönül ilişkilerine tövbe eden Renk, kendini tamamen işine vermiştir. Ancak Amerika'dan gelen Barış ani kararları, gamsız halleri, aksiyon dolu maceraları ile Renk'in siyah-beyaz hayatına rengârenk bir bomba gibi düşer. Renk'ten etkilendiğini inatla inkâr eden Barış ise 10 yıl önce geride bıraktığı ailesi ve geride kaldığını sandığı geçmişiyle karşılaşır.

Kadın-erkek ilişkilerinden ısrarla kaçmaya çalışan bu ikili, yan yana geldiklerinde hiç de beklemedikleri bir durumun içine düşer. Barış'ın önünde iki yol vardır, hangisini seçeceği hem kendi hayatını hem de Renk'in kaderini belirleyecektir.

BAKMADAN GEÇME!