Kacak Ohen aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Kacak Ohen aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş Yönetimi, İspanya'ya giderek ortalardan kaybolan Nijeryalı futbolcu için UEFA'ya şikayet dilekçesi verdi. Ahmet Hamoğlu, ‘‘Ohen ve Del Solar'dan para kazanacağız’’ dedi.

Transfer çilesi

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Ahmet Hamoğlu, geçmiş yönetimlerdeki transfer yanlışlıklarını düzeltmeye çalıştıklarını belirterek İspanya'ya giden Christopher Ohen'i UEFA'ya şikayet ettiklerinin belirtti. Hamoğlu, ‘‘Her yerde Ohen'i arıyoruz. UEFA'ya da şikayet dilekçesi verdik’’ dedi.

Teklifler var

Hamoğlu, Ohen gibi Del Solar ve Amokachi ile de masaya oturacaklarını vurgulayarak şöyle konuştu: ‘‘Beşiktaş Kulübü'nün haklarını kimseye kaptırmayız. Ohen ve Del Solar gibi oyunculardan para kazanmak istiyoruz. Amokachi'ye Fransa ve Belçika'dan teklif var. Bunları değerlendireceğiz.’’

Seba: Briegel’in gönderilme kararı hatalı

BEŞİKTAŞ'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba, teknik direktör Briegel'in gönderilmesinin son derece hatalı bir karar olduğunu söyledi. Önceki gün yakın dostları ile biraraya gelen Seba, ‘‘Briegel, Beşiktaş'ı çok iyi yerlere getirdi. Bilgili ve yönetimi gerçekten çalışkan. Beşiktaş'ın menfaatlerini ön planda tutuyor. Mutlaka bildiği vardır. Gelecek teknik adam Briegel değil Türkiye'nin çok çok üstünde olmalı’’ yorumunu yaptı.

Göztepe uyarısı

Beşiktaş Teknik Direktörü Briegel dünkü idman öncesinde futbolcularla bir toplantı yaptı ve Göztepe maçı için uyarılarda bulundu. Briegel, ‘‘İzmir'de düşme hattında bulunan Göztepe ile oynayacağız diye gevşemeyin. Ben düşen takımdan çekinirim. Çünkü onlar prestij için sahaya çıkacaklar’’ yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!