Kaçak Gelinler izle yeni bölümde Şebnem'in yeni rakibi medya fenomeni

Güncelleme Tarihi:

Kaçak Gelinler izle yeni bölümde Şebnemin yeni rakibi medya fenomeni
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2015 16:40

Kaçak Gelinler ne zaman final yapıyor? Sosyetik güzel Şebnem, yaşamını totemlere adamış Almilla ve kendi halindeki Kâinatın yollarının Adnan Menderes Havalimanı’nda birleşmesiyle start alan hikayelerinin anlatıldığı Kaçak Gelinler 28. yeni bölümüyle TV8’de ekrana gelecek. İşte yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Haberin Devamı

Kaçak Gelinler, Julia Roberts ve Richard Gere’ın başrollerinde oynadığı Runaway Bride (Kaçak Gelin) filminin çağrıştırsa da tam anlamıyla diziye çevrilmiş hali sayılmıyor.

Gerçek Kaçak Gelin Maggie (Julia Roberts) erkeklerle kolayca iletişim kurabilen, onları tavlayan hatta onlarla nişanlanan fakat durum evlenmeye geldiğinde damadın bütün iyi özelliklerine rağmen düğünden kaçan deli dolu birisidir. Haberci Ike Graham (Richard Gere), Maggie’nin alışkanlığını öğrendikten sonra bu magazin haberini patlatmaya kararlıdır ve olayların üstüne gider.

TV8 ekranlarında yayın hayatına devam eden Kaçak Gelinler dizisi ile ilgili resmi Twitter hesabından yapılan açıklama herkesi şok etti. Kaçak Gelinler dizisi ekrana veda mı edecek? İşte o mesaj:
Kaçak Gelinler dizisi bu hafta 28. Bölüm ile ekrana gelecek. Yapılan açıklamaya göre 29. Bölüm ile ekrana veda edecek olan dizi akıllarda soru işareti bıraktı.

Haberin Devamı

Oyuncular: Şebnem: Selin Şekerci, Kainat: Deniz Baysal, Almilla: Açelya Topaloğlu, Selim: Furkan Andıç, Can: Fırat Altunmeşe, Özgür: Fırat Albayram, Ege: Cihan Yenici, Nermin: Romina Özipekçi, Arda: Tarık Özenbaş, Seniha: Şenay Gürler, Müfit: Ege Aydan, Zafet: Tuğçe Kıltaç

KAÇAK GELİNLER 28.BÖLÜM ÖZETİ
Şebnem bir sosyal medya fenomeni ile rekabet içine girer. İkisine birden gelen bir iş teklifi için Şebnem’in güzel bir fikri vardır. Şebnem işi alabilmek için Selim’le birlikte güzel anlarının fotoğraflarını çekmelidir. Ancak Selim fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanmasını istemez.Pınar’ın yaptığı hamleden sonra Can ne yapacağını bilemez. Can yaşananları Kainat’a anlatmak ister. İkilinin öpüştüğünü gören başka birisi daha vardır. Can tehdit mesajları almaya başlar.

Kaçak Gelinler izle yeni bölümde Şebnemin yeni rakibi medya fenomeni

YAYIN TARİHİ: 15 Ocak Perşembe
YAYIN SAATİ: 22.30
Yapım: NTC MEDYA
Yapımcı: Mehmet Yiğit Alp
Genel yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Senaryo: Ekin Atalar, Ayşin Akbulut, Atasay Koç
Müzik: Cem Özkan

Haberin Devamı

İZMİR’DEN İSTANBUL’A BİR YOLCULUK
İzmir’de tanışıp, hayatlarına İstanbul’da sürdüren Kaçak Gelinler’imiz, gitgide büyüyen dostlukları ile birbirlerine kenetlenirler. Yeni hayatları rüya gibi başlasa da kimi zaman kâbusa da dönmektedir. Büyük ümitlerle geldikleri yedi tepeli şehir İstanbul’da onları üzen kişiler genelde erkek arkadaşları olur. Rüyalarının erkeğini arayan bu kadınlar bunun bir sonu olmadığını bir süre geçtikten sonra anlarlar.

KAÇAK GELİNLER 28. BÖLÜM – 15 OCAK PERŞEMBE

Haberin Devamı

Sevilen dizi Kaçak Gelinler 22 Ocak'da ekranlara vede ediyor. Konuyla ilgili açıklama dizinin resmi tweetter hesabından yapıldı. Karakterleriyle sosyal medyada fenomen olmuş dizi Kaçak Gelinler'in yayından kalkacağı bir haftadır konuşuluyordu. Nihayet resmi açıklama geldi. Kaçak Gelinler'in resmi Twitter hesabının duyurduğuna göre dizi 22 Ocak'ta yayınlanacak olan 29. Bölümüyle ekran yolculuğunu bitiriyor.

Kaçak Gelinler izle yeni bölümde Şebnemin yeni rakibi medya fenomeni

BAKMADAN GEÇME!