Kablosuz Ağ

Güncelleme Tarihi:

Kablosuz Ağ
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2012 00:00

Haberin Devamı

Fiş almazsak kaça olur?

- Bize gelişi 35 milyar dolar

Sinan Çetin açıkladığı PKK terörünü satın alma yöntemiyle bitirme planıyla haftaya damgasını vurdu

Sinan Çetin’in geçen hafta PKK’yı satan alma önerisi muhtemelen çılgın projeler peşinde koşan ülke yönetimi için ‘aydınlanma çağı’ gibi bir şey olmuştur. Ancak görünen o ki “Başbakan’a hayranım” diyen Sinan Çetin bu haliyle ülke geneline, küçükken bir Pop Star’a hayran olan ve saçmalayan ergenden farksız görünüyor!
Haftanın modası Başbakan’a mektup yazmak ancak ben herkesin yaptığı şeyleri yapmayanları seven biri olarak, ödülü ‘gönderdiğim çoraplar ayağına oldu mu?’ minvalinde kendi arenasında yazıp çizen mangal yürekli Twitter’cılara gönderiyorum!

Twitter'dan

200 YILLIK KAPİTALİSTİM BÖYLE KAFA GÖRMEDİM

Haberin Devamı

@3eKe2: Dün Sinan Çetin, bugün ismini anmaktan hicap duyduğum milletvekili... O kadar memleketten uzaktalar ki. Bazen onlar yurtdışında sanıyorum cidden!
@eksihabermas: Sinan Çetin gene eğlendiriyor: “Doğuda arabalar, kafeler, yollar olursa kimse dağa çıkmaz.” Zaten bunlar yok diye trekking için çıkıyorlar.
@itaatsiz: PKK, Sinan Çetin’e cevap vermiş: Bu örgütün bize gelişi 35 milyar dolar.
@istiklalAkarsu: “Parası neyse verelim PKK’yı satın alalım konu kapansın” diyen sevgili Sinan Çetin, bi sorsana fiş almazsak kaça olur?
@kayliyari: Sinan Çetin teröristleri akrabalarıyla buluşturma vaadiyle programa alsın. Kapı açılınca gülpembe eşliğinde bordo bereliler girsinler içeri.
@ApoUyan: Sinan Çetin başbakanlık yapmaya başlasa, Tayyip Erdoğan film yönetmeye başlasa, bi süre hiçbirimiz değişikliği fark edemeyebiliriz.
@SeLimCiprut: Sinan Çetin’in kafası bir zamanlar yaptığı barıştırma programında kapanıp açılan kapının arasına sıkışmış sanırım.
@10uncuKoylu: “PKK’yı satın al, konu kapansın.” diyen Sinan Çetin’e Rothschild’den cevap: “200 yıllık kapitalistim böyle kafa görmedim.”
@MuzoChe: Bu Sinan Çetin kaç paraymış? Her tivit atan 3-5 verse satın alırız, konu kapanır bence.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!