Kablosuz ağ

Güncelleme Tarihi:

Kablosuz ağ
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2012 00:00

Haberin Devamı

Sanki Nihat Doğan MTV ödülü aldı

Nihat Doğan, Derya Büyükuncu’nun madalya alamamasını diline doladı. Sevgili Nihat Doğan,  peki sen ne yaptın?

Derya Büyükuncu ömrü hayatında altıncı kez olimpiyatlara katıldı; bu demektir ki hali hazırda olimpiyat komitesinin engellerinden sıyrılıp, bu baskıyla antrenmanlarını yaptı ve başka medeniyetlere gidip, farklı kültürleri tatmış insanların arasında elinden geldiğince yeteneğini sergiledi.
Nihat Doğan ise Büyükuncu’nun madalya alamamasını diline doladı. Sevgili Nihat Doğan,  peki sen ne yaptın? Kendi ülkenin; en azından senin müziğine göre gelişmiş imkânlarıyla bir analog kayıt bile yapamadın…
O çok sevdiğin, sık sık düşüncelerine başvurduğun ataların bak senin gibiler için ne demişler: “Spordan yoksun bir gençlik nasıl ki vatan müdafaası sırasında etkili olamıyorsa, insan denen varlığın kafa yapısı da ne derece tekamül ederse etsin, bedeni inkişafı noksan ve yetersiz olursa, o kafayı ileriye götüremez, taşıyamaz.” E bundan sonra bize ancak ‘nokta’ demek düşer!

Haberin Devamı

VASAT ÜLKENİN EFSANE YÜZÜCÜSÜ

- NihatDogan_ND: 6 kez katıldığı Olimpiyatlarda ülkemizi rezil eden Derya Büyükuncu, Küçükçekmece plajında cankurtaran olarak işe başlamış hahaahha!
- cetincem: Derya Büyükuncu başka bir ülkenin vasat bir yüzücüsü olabilirdi. Vasat ülkenin efsane yüzücüsü oldu. Bu ülkenin mi suçu, adamın mı?
- okuyombenya: Derya Büyükuncu katıldığı 6 olimpiyatta 0 sıfır madalya aldı diye laf yapıyosunuz. Bi sorun Micheal Phelps’e hiç survivor birinciliği var mı?
- JohnnyAferin: Nihat Doğan’a bak, çapına bakmadan Derya Büyükuncu’yu eleştirmiş. Sanki kendi 7 kere MTV müzik ödülü aldı.
- KediZihni: Derya Büyükuncu 6. kez olimpiyatlarda 0 çekmiş. Beni 1 kere havuza atsaydınız panikle dünya rekorunu kırardım valla. Çıkışta tırmalardım ama!
- istiklalAkarsu: Derya Büyükuncu’nun derecesi, elenmesi hiç önemli değil, adam tarihteki ilk olimpiyattan beri yüzüyor, helal olsun!
- selfmachine: Derya Büyükuncu’nun olimpiyatlarda işi ne? Survivor’da reklam arasında mı hazırlandı? Ben küçüktüm en son 97’de İtalya’da yarışmıştı.
- SerkanBALBAL: Derya Büyükuncu’yu yüzmede bizi temsil etsin diye olimpiyata gönderen komiteden, teniste de Hülya Avşar’a teklif götürmesini beklerdim...

Haberin Devamı

Sen bozulursun, Murat Boz’ulmaz

Bu yaz, magazinin erkek talihlisi belli oldu: Murat Boz. Kabul edelim insanın en savunmasız olduğu anlardan biri de tatil yani deniz, güneş, kum gibi ağzının suyunu akıtan üç bombastik öğeyle karşı karşıya kalmak. O anda açıkçası feriştahı gelse “Oğlum bak git!” dersiniz; aman efendim kamera mı varmış, göbek öne doğru mu fırlamış, memeler iki beden büyümüş mü; umrunuzda olmaz.
Genç kızların sevgilisi Murat Boz da aynen öyle yapmış, bakmamış, serin sulara atlamış, yüzmüş yüzmüş yüzmüş ve masal burada bitmiş… Kaldı ki canlarım adam 1.90 boya, genele göre iyi bir fiziğe sahip, vardığımız yüzyılda selülitten daha kesin çözümü olan jinekomasti diye bir operasyon, milenyumun en müthiş saçını eken uzmanlar var… Özetle kardeşim sen bozulursun ama Murat Boz’ulmaz!

Haberin Devamı

DAM ÜSTÜNDE UN ELER

- doganozluk: ‘Ben burda yarına küsmüşüm yürüyorum yolda sallana sallana’ - Murat Boz’un memeleri.
- findikliolsun: Murat Boz, memelerine ergenliğinde fincan kapatmadıysa ben de hatun değilim! İdeal ölçülerde vesselam.
- orkunkolik: Bodrum’da magazincilere yakalanan Murat Boz’dan açıklama gecikmedi : “Numarasız sutyen kullanıyorum, dinlendirici...”
- pinkfreud: Pink Freud:Victoria’s Secret’a seçilen ilk Türk melek: Murat Boz.
- SeLimCiprut: Murat Boz kimin süt annesiymiş?
- yunusgunce: Bugünden sonra, birileri çıkıp da “Murat Boz’un düzgün fiziği” filan derse; kavga ederiz. Gerçi ‘erkek memesini’ alıyorlar ameliyatla.
- acimasiztweet: Meğer o ‘spor ;)’ tweetlerin hep yalanmış sevgili Murat Boz!
- guzel_tabi: Sevgili Murat Boz memecnun olmuşsun sen.
- avsakahraman: Memede tek rakibim Murat Boz.
- taci_kalkavan: Murat Boz’un acil destekli sütyene ihtiyacı var. Kışın da alttan çıtçıtlı body giyer artık.
- AliTurnaa: Meğer Murat Boz’a konserlerde atılan sutyenlerin bir anlamı varmış...
- OriginalUrge: Murat Boz yeni albümünde ‘Dam Üstünde Uneler’ şarkısını coverlayacağını açıkladı.
- sarhosbiradam: Allah’ını seven Murat Boz’un üstüne sütyen atsın.
- oKTaYİNCİ: Murat Boz’un Bodrum görüntüsü, Gülben Ergen’in Bodrum görüntüsünü yer bitirir!
- Uslasena: Murat Boz o memeli fotoğrafı sana hiç yakıştıramadım bebeğim kınıyorum seni. Spor yapıyordun sen hani,
yalan mıydı her şey!
- paradigmasal: Sarı gazoz içmeyi azalt Murat, yeşil çaya aban yoksa o memeleri ufaltamazsın!
- erayyzk: Murat Boz’un memeleri sarktığına göre kısa zamanda menopoza girmesi kuvvetle muhtemel.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!