Kablosuz ağ

Güncelleme Tarihi:

Kablosuz ağ
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2012 00:00

Haberin Devamı

Sürat teknesinin tez kellesi uçurula

Geçen haftanın gündemi Ali Ağaoğlu’nun oğlunun kendisinden gizli aldığı sürat teknesini bir adamına parçalatmasıydı. Özetle Ali Ağaoğlu kendi dilinde “O kedi buraya gelecek” dedi

Ali Ağaoğlu’nun oğlu…vb. haberlerini ilk duyduğumda, öncelikle magazini adım adım takip etmeme rağmen bu genç ve tahminimce bekar arkadaşımızdan neden haberdar olmadığımı düşündüm. Bence haber niteliği taşıyan şey kesinlikle Ağaoğlu’nun tekne parçalaması değil, Londra’daki şirketin başında olan bir oğlunun olmasıydı. Haberin sizleri coşturan kısmına gelecek olursak tüm hafta ortalığı yıktınız, geçirdiniz; yok o kadar paraymış da, nasıl kıyılırmış da, keşke tekneyi bize verseymiş biz saklasaymışız da, vs ! şimdi sevgili tweet alemi Allah aşkına,  adamın tavrı belli, serveti malum; tekneyi parçalamasaydı da sevgili Alican’a baba terliği mi fırlatsaydı, yani gerçekten alemsiniz bazen.

Haberin Devamı

Durum apaçık ortada: Ali Ağaoğlu sözlüğünde ‘o kedi buraya gelecek’e tekabül ediyor. Ha bu arada Alican’cım hep Ayder Yaylası’nda bir gezintiye çıkmak istemişimdir, belki bu yazımdan sonra bir gün beni Ayder’de 15 knot (40 km) hız yapan golf arabanla gezdirirsin, kim bilir…
-diy_mi: Ali Ağaoğlu’nun yerinde olsam eve kız atacağıma kıza ev atardım.
-action__man: Ali Ağaoğlu, oğlunun kendinden habersiz aldığı 55.000 Euro’luk tekneyi parçalatmış. Biz habersiz bir şey alsak, adam gibi önce dayağımızı yerdik.
-handekuday: Görgü parayla satın alınabilen bi şey olsaydı Ali Ağaoğlu ondan da her model alıp galeri yapardı.
-_abravaya_: (Zengin & Fakir) Ali Ağaoğlu’nun oğluna kızdığı için parçalattığı deniz motorunun parası için bir asgari ücretli tam 14 yıl 7 ay çalışıyor.
-CTEZEKEN: Ünlü bestekâr Sinan Akçıl, “Tarkan’a asla beste vermem” demiş. Müteaahit dayım da Ali Ağaoğlu’na asla ev vermem dese bi yerimizle güleriz mesela.
-oguzhanimert: Size bir espri yapacağım: Ali Ağaoğlu ve oğlu...
-igrenc_espri: Ali Ağaoğlu’na
“Paran kadar konuş lan” dedim. 2 yıldır adamı dinliyorum susacak gibi değil.
-ozencaydemir: Ali Ağaoğlu’na sormuşlar, “1 milyon dolarınız olsa ne yapardınız”, Ağaoğlu cevaplamış, “Paramın geri kalanının nereye gittiğini düşünürdüm.”
-Neyzen_Tevfik: Ali Ağaoğlu’nun oğlu Alican kendisinden habersiz sürat teknesi almış. Biz alsak alsak en fazla sigara alabiliyoruz. Kahpe kader...

Haberin Devamı

İki eli kanda da olsa
Düğünde şahit, cenazede akraba, yangında itfaiye

Mustafa Sarıgül, herhalde bölgeler arasında son yılların en çok arzu edilen belediye başkanı olma nişanını kimselere kaptırmayacak. Son olarak Fulya’daki Polat Tower yangını da öyle gösterdi ki adam iki eli kanda olsa ‘olay yeri inceleme’den daha ivedilikle hareket ederek olay mahaline geliyor ve ilk gelen kamerayı yakalamayı başarıyor.
Üstüne bir de ‘seri katil’ soğukkanlılığında olaya dair açıklama yapmıyor mu, eminim ki o an Beyoğlu Belediye’sinden ‘çat çut’ birtakım çatlama sesleri geliyordur. Sarıgül iyi adam, hoş adam olmasına da, şu ‘Nişantaşı’nın Yeni Yüzü’ olduğunu iddia eden Keten ınşaat ile olan bağını da bir anlasak durum tadından yenmeyecek. Sayelerinde sorduklarında çocuklarımıza; “Mimarimiz moderndi, lakin Sarıgül yönetimi başa geçtikten sonra semtimiz ‘Laz Barok Mimari’yle tanıştı evladım!” cevabını vereceğiz!
-hamdicelikbas: Herkesin Ankara’daki CHP Kongresi’nde görmeyi ümit ettiği MustafaSarıgül Polat Tower yangınında ortaya çıktı. Sarıgül şu an olay yerinde...
-AvHilalElmas: Evvela ‘Çare Sarıgül’, akabinde ‘Biçare Sarıgül’ yakıştırmalarına mazhar olan Mustafa Sarıgül, Polat Tower yangınıyla KK’yı geçip gündeme oturdu.
-kubilayonurozer: Polat Tower yandı. Polat Tower nerde? şişli’de. şişli Belediye Başkanı kim? Mustafa Sarıgül. Bugün ne var? CHP kurultayı. Daha da bir şey demiyorum!
-Safiyeisikli: Kılıçdaroğlu genel kurultayda konuşuyor ama kameralar Polat Tower’daki yangında, orada da Mustafa Sarıgül konuşuyor. ıronik!

Haberin Devamı

Bıktır git be fanatik

Ben o zaman pek anlam verememiştim ama yine de AMK diye bir gazete yapıyorlarsa vardır herhalde bir bildikleri demiştim. Meğer bugünleri görecekmişiz de o AMK dillere pelesenk olacakmış, bilemedik! Fanatiklikten hep sıkılmış, o hissiyatı bünyesinin her metrekaresinde barındıran insan tipini de hayatında başka bir mevzuya yer bırakmamakla suçlamışımdır. O sebeple de bu tip haberleri yapan gazete, dergiler hep ilgi alanımın dışında kalmıştır ama gel gör ki Twitter gibi geniş konu skalasına sahip bir yerde bile yaklaşık bir haftadır tüm TT’ler futbolla ilgili olunca ağzımdan dolu dolu bir “Hay AMK!” çıkıverdi.
Bakın bir olsa iyi, iki olsa iyi ama hepsi diyorum. Forumlardan sıkılan herkes mi Twitter’a gelir, gelmiş? Resmen biri “Su çok güzel gelsenize!” demiş, adamlar/kadınlar herkesler gelmiş… Biz hayattaki tek gayesi futbol olmayanlar havuzda takılıyoruz, e bir zahmet haber verin siz sıkılınca biz de o denize girip yüzelim!
-HidirTok: Türkiye’de Twitter’ın başına gelen en kötü şey fanatik futbol taraftarlarının Trending Topic listesine nasıl girileceğini öğrenmesi.
-hisli_tuvalet: Bugün zengin olsam Twitter’ı satın alır şu TT’deki futbol, one direction ve Justin Bieber tag’lerini silerdim. Bu ne ya ülkede başka sorun mu yok!
-MRTTVL: şu an TT’ler insanlığın öldüğünü, fanatizmin gözleri kör ettiğini gösteriyor. Sabahtan beri “Defne Bebek ıçin” diyoruz ama hâlâ futbol konuşuluyor!
-alpersaldiran: Twitter’da, futbol konularıyla en çok TT olan ülke ünvanı sanırım bizim...
-She_ydosh: Trends’ler arasında sadece futbol olunca hayret ediyorum kendime. Herkes bu kadar aşıkken ona, ben neyin kafasını yaşıyorum acaba?
-NecipFazilK: Başka hiçbir çile kalmamış gibi peşinden koşulan ve yığınları peşinden yuvarlayan bir korkunç cazibe merkezi futbol.
-drZorbAA: Bu ne amk! TT listesinde 10 başlığın 8 tanesi futbol muhabbeti. Ortada maç yok ama futbol muhabbeti gırla!
-Gktg_e: Ben de fanatik bir taraftar olmama rağmen, Twitter’da ilkokul derecesinde futbol muhabbetlerinin TT olması çok aptalca geliyor bana.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!