Kablosuz ağ

Güncelleme Tarihi:

Kablosuz ağ
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2012 00:00

Haberin Devamı

Tom, bi güzellik yapsana bu gece bende kalsana!

Dünya üzerinde yakışıklılığı tescillenmiş David Beckham ve Tom Cruise’un aynı yatakta yakalanma ihtimaline ilk önce ‘hadi canım’ diyorsunuz. Sonra da sıkıcı eşlerini düşününce normal karşılıyorsunuz

Bu hafta Türk erkeklerinin yüzü güldü. Sebebi tahmin ettiğiniz üzere David Beckham ve Tom Cruise’un aynı yatakta yakalanma ihtimalinin dile dökülmesiydi. Mevcut tweet’lerde homofobik yorumlara hiç değinmedim bile. Artık bugünün özgür düşünce sisteminde bu tip bir sorgu sualin yerinin bile olmadığını düşünüyorum. Gelelim sadede; David Beckham ve Tom Cruise, dünya üzerinde yakışıklılığı tescillenmiş iki isim. Bir tanesi ‘biyonik ikona’ Victoria, diğeri ise gençlik dizilerinin ‘ağlak şirinesi’ Katie’nin yatak arkadaşı. Ynsan haliyle ilk tepki olarak ‘hadi canım’ diyor ancak sonra düşününce bu iki sıkıcı kadından daha iyi bir çift olabileceklerine inanıyor. Bir önceki cümlede bahsettiğim ‘insan’ın  düşünce yapısı bende ve yakın çevremde mevcut. Neyse ki hâlâ ‘genel’ adına düşünecek / konuşacak kadar sıkıcı değiliz.

Haberin Devamı

TÜZÜNATAÇ OLAY YERİNDE

- UtangacAdam: Tom Cruise ve David Beckham’ın aynı yatakta olduğunu duyan Berrak Tüzünataç’ın şezlongunu alarak olay yerine intikal ettiği bildirildi.
- sudangelenesek: Tom Cruise ile aynı yatakta yakalanan David Beckham, Ricky Martin ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.
- 10uncuKoylu: Tom Cruise ve David Beckham gibi iki erkeği aynı yatakta yakalamışsın, grup yapacağına gurur yapıyorsun Katie Holmes!
- FerdiCarrefour: Ricky Martin dediniz, David Beckham dediniz, Tom Cruise dediniz; sonuç ortada.. Sevgili kızlar yine ne varsa Ahmet’te, Ali’de, Burak’ta var.
- DisiStoper: “Eşim David Beckham’a, arkadaşım Tom Cruise’u tavsiye ettim” - Victoria Beckham
- kaloglu: David Beckham, Tom Cruise’a çaktı mı? / Katie Holmes davayı açtı mı? / Victoria’dan ses soluk çıkmadı... / İmdü yürek yırtulur!
- DuzAdam_Sami: David Beckham ile Tom Cruise aynı yatakta basılmış. Triplerden kaprislerden nasıl yıldılarsa şunları bile birbirine muhtaç ettiniz.

Haberin Devamı

SELAM KIZLAR BANA KALDINIZ

- SahinK_original: Selam kızlar Tom Cruise ve David Beckham gay’miş. Gene bana kaldınız valla.
- monvue: Tom Cruise ve
David Beckham çiftini örnek alan
Sabri Sarıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ’a
yemek davetinde bulunarak amacını belli etti.
- Snr_Clk: David Beckham ve Tom Cruise olayının bir tek Türkiye’de konuşulması n’olcak? O kadar yabancı takip ediyorum biri bile tweet’lemedi.
- wm1tr: TRT televizyonu olayın üzerinden 24 saat geçmeden ‘TOP Gun’ filmini yayınlayarak Tom Cruise-David Beckham çiftine destek veriyo sanki.
- beyinterk: Sıradaki şarkı David Beckham’dan Tom Cruise’a.
“Bi güzellik yapsana gece bende
kalsana kitabına uydur gel, uysa da uymasa da...”
- geckalmiskadin: Katie Holmes yerine Tom Cruise ile evli olan ben olsaydım, yatakta David Beckham’la basılan ben olurdum.
- TheGoldenQueen_: Tom Cruise’u ve David Beckham’ı kaybettik. Brad Pitt Allah’a emanet.
- UGURKANC: “Yurtdışındaki ilk şubemiz olan Tom Cruise ve David Beckham’ı tebrik eder hayırlı işler dileriz” - Nihat Doğan & Yzzet Yıldızhan

Haberin Devamı

Muhafız medya diyorlar ama...

Efes, One Love’dan çekilmiş, neye niye şaşıralım ki? Tüm seneyi yatak odalarımıza kadar dikilmiş gözlerle geçiren bizler değil miydik? Açıkçası işler ‘densizlik’ boyutuna varmışken Efes’in One Love’dan çekilmesi hafif ölçekli bir haber kalıyor. Bir de tüm bu olan biten yetmiyormuş gibi ‘muhafazakâr medya’ diye bir şey çıkıyor önümüze, eski Türkçe kullanıyor meretler ama bu konuda bir Bülent Ersoy değiller. Yazdıklarını okumak, sarhoşluğun kusma boyutuna varması, tüylü şeftaliden huylanırken karşında birinin yemesi gibi ama hatırlatalım biz özgür beyinlerin de ellerinde şemsiyeleri var,  tüm bu bilgi kirliliğinden kendimizi, aklımızı koruduğumuz… Dikkat etsinler de bir gün gündem sırası onlara geldiğinde açmayalım! Açıkçası Abdülhamid kim? Sorsan bilmeyecek insanların onun mirasını kolluyor olması olsa olsa ülkemize gelen yeni bir mizah gösterisi olabilir, buna da caizse Le Zemzem sponsor olabilir!
- HipsterKemal: Yarın One Love’da bali, uhu ve arap sabunundan oluşan karışımım ‘Special Kemal’ ile kopmak isteyen elini kaldırsın.
- ekin_karaca: Efes One Love Eyüp’te yapılmasın diyen, hassas vatandaşı galeyana getiren Yeşilay Başkanı Muharrem Balcı Sivas katliamında sanık avukatlarından.
- mesutbahtiyar: Dün ‘Efes Pilsen One Love’dan çekilmiş diye duyup “Hadi len öyle bişi yoktur, olsa twitter’dan duyardım’’ dedim ve bugün duydum.
- aretvartanyan: Efes One Love Festival’inde 24 yaş altı olur da birayla tanışır diye ürken Yeşilay’a, ‘çocuk gelinleri’ düşününce ancak gülümsüyorum.
- yeltakom: Efes One Love’ı müzik festivali diye savunmak da manasız, bira festivali olsa ne olacak? Bira festivali yapmak yasak mı bu ülkede?
- orhanparnuk: Efes One Love’ı engellemeye çalışanlar yarın balkonunuza çıkıp, mahalleliyi alkole özendiriyorsun diye rakınızı elinizden alırsa şaşırmayın.
hakanbicakci: ‘Efes Pilsen One Love’ festivali 10 yıldır yapılıyor. Yeni mi ‘gençleri alkole alıştırıyor’ oldu. Yoksa ‘yeni’ olan başka bir ‘şey’ mi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!