Kabe'de şampiyonluk duası

Güncelleme Tarihi:

Kabede şampiyonluk duası
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2011 00:00

Trabzon’dan gelen imam, Al İttihad maçı öncesi bordo mavili yönetici ve taraftarlara, “Bu mübarek mekan huzurunda, şampiyonluk özlemine bir son vermemiz için bize yardım eyle” diye dua ettirdi.

TRABZONSPOR, 27 yıldır hasretini çektiği ve bu sezon çok yaklaştığı şampiyonluk için kutsal topraklarda dua etti. Al İttihad maçı için önceki gün Suudi Arabistan’a giden bordo mavililer burada Umre ziyareti de gerçekleştirdi. Cidde’ye gelen bazı yönetici, taraftar ve gazeteciler, dün sabah erken saatlerde Mekke şehrine geçti..

Trabzon’dan imam gitti

Kabe’yi tavaf eden grup, Trabzon’dan gelen imam Cemal Şentürk eşliğinde önce Umre görevini gerçekleştirdi. Daha sonra da hep birlikte başarı duası etti. Duanın konusu ise tahmin edileceği gibi bordo mavili takımın yıllardır hedeflediği başarılara yönelik oldu.

Gol atmayı nasip et

İmam Şentürk, “Allah’ım Şenol Hocamızın soyadı gibi, Trabzonspor’un yolunu da güneşli ve aydınlık eyle”, “Golcülerimize fazlasıyla gol nasip et” ve “Bu mübarek mekan huzurunda, 27 yıldır hasretini çektiğimiz şampiyonluk özlemine bir son vermemiz için bize yardım eyle” diye dua ettirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!