‘Kaba davranana gereğini yaparız’

Güncelleme Tarihi:

‘Kaba davranana gereğini yaparız’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 16:31

ANPARK yetkilileri, yol boyu otopark uygulamasına geçilen Rüzgarlı bölgesindeki esnafla buluştu. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak, “ANPARK personeli esnafa veya vatandaşa kaba davranırsa gereğini yaparız” dedi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi’nin, Rüzgarlı bölgesindeki caddelerde otopark karmaşasını bitirmek amacıyla başlattığı ANPARK yol boyu otopark uygulamasıyla ilgili olarak, Büyükşehir Zabıtası ve BELTAŞ yetkilileri, esnafla bir araya gelerek bilgilendirmede bulundu. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak, kuralsızlığın çok büyük problemler doğurduğunu belirterek, “Elimizdeki cihazlarımız çok özel, burada görevlinin girdiği plaka numarası direkt sistemden ağa düşecek ve takip edeceğiz. Amacımız para kazanmak değil, kaosu önleyerek vatandaşa hizmet etmek” dedi. Karabudak şunları söyledi:

KABA DAVRANIRSA GEREĞİNİ YAPARIZ

“Rüzgarlı’da göreve başlayan BELTAŞ otopark görevlileri özel olarak seçiliyor ve işe alınmadan önce de halkla ilişkiler ile stres yönetimi gibi konularda eğitiliyor. Bir görevlimiz, esnafa veya vatandaşa kaba davranırsa, BELTAŞ Denetim Amirliği ve idarecilerimizin takibiyle gereğini yaparız. Bu personel, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BELTAŞ personelidir. Bölgedeki otopark sorununu, Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi olan BELTAŞ’la profesyonel bir şekilde çözüme kavuşturmak istedik.

Haberin Devamı

KAMERALARLA TAKİP EDİLECEK

Rüzgarlı bölgesinde öncelikli amacımız, kısa süreli park sorununu çözmek.Uzun park edecekleri katlı otoparka, kısa park edecekleri de yol boyu otoparklara yönlendirmek amacındayız. Biz bundan sonra diyoruz ki; ‘Esnafımız, dükkan önlerini çok iyi kullansın, ANPARK olarak kendi elemanlarımızı çalıştırarak, doğru düzgün otopark yapılsın. Büyükşehir olarak esnafın yanındayız. Burada asayiş konusunda da avantajlarınız olacak. Bölge kameralarla takip edilecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!