Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler Anlaşmalı Boşanıyor

Güncelleme Tarihi:

Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler Anlaşmalı Boşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 23:35

Geçtiğimiz günlerde Seçkin Piriler’in eşi Kaan Tangöze tarafından aldatıldığı magazin haberlerine bomba gibi düşmüştü. Bu haberler üzerine birlikteliklerini bir süredir devam ettiren çift anlaşmalı boşanmaya karar verdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Seçkin Piriler, uzun bir süredir Kıvılcım Ural’la aşk yaşayan eşi Kaan Tangöze’den boşanıyor!

Evliliğini kurtarmak için uzun süredir mücadele eden Seçkin Piriler, aldatılmayı kabullenemedi ve çocuğunun babası ile yollarını ayırmaya karar verdi. Genç çift mal paylaşımı tamamlandıktan sonra mahkemeye başvurarak anlaşmalı olarak ayrılacaklar.

Kaan Tangöze’nin eşi Seçkin Piriler'i uzun bir süredir Kıvılcım Ural ile aldattığı haberleri magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz günlerde Duman gurubunun solisti Kaan Tangöze ile dudak dudağa yakalanan Kıvılcım Ural sessizliğini bozarak, “Bu ilişkiyi 6 aylık bir maceraymış gibi göstermeye çalışıyorlar ama değil. Onlar 2010’da evlendi, biz evlenmelerinden bir yıl önce beraber olmaya başlamıştık. Yani bizimki uzun zamandır devam eden bir hikaye. Karşı taraf da (Seçkin Piriler) bu aşkın yıllardır sürdüğünü biliyor. Ama ortaya çıkınca bir anda atağa geçti işte.” dedi.

Haberin Devamı

Babasının ölümünden bir ay sonra ihanetle sarsılan eski mankenin, psikolojik tedavi gördüğü ve yaşadığı zor günler nedeniyle 47 kiloya düştüğü konuşuluyor. Evlerini ayıran ikiliden Piriler’in boşandıktan sonra ise İstanbul’da yaşamak istemediği, bu nedenle geçtiğimiz günlerde Bodrum’a gidip, ev baktığı söyleniyor.

Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler Anlaşmalı Boşanıyor

Seçkin Piriler Kimdir?

1980 doğumlu Seçkin Piriler, Türk manken, sunucu, şarkıcı ve oyuncudur.

1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında ikinci seçildi. Bir Ajans'ta mankenlik ve modelliğe başladı. Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi Türk filmlerinde yardımcı rol aldı. 2003 yılında "Kırmızı Pabuçlar" adlı bir albüm çıkaran Piriler, televizyon çalışmalarına halen devam etmektedir. 24 Mart 2010 tarihinde 4 senedir birlikte olduğu Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlenmiştir. Hakan ve Volkan adında iki oğlu vardır.

Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler Anlaşmalı Boşanıyor

Haberin Devamı

Kaan Tangöze Kimdir?

Tam adı Rıza Kaan Tangöze olan ünlü sanatçı, 5 Eylül 1973 yılında İstanbul’da doğdu.

Müzisyen olan Tangöze, Şişli Terakki Lisesi, Bilkent Üniversitesi Otel Yönetimi ve Turizm Bölümü'nü bitirmiştir. ABD'de Seattle Üniversitesi'nde ekonomi üzerine yüksek lisans yapmıştır. Alternatif rock müziği yapan Duman grubunun solisti ve gitaristi. Solaktır.

1999 yılında, Batuhan Mutlugil ve Ari Barokas'la Duman'ı kurmuştur. Duman kurulmadan önce Ari Barokas ile birlikte Mad Madame isimli grunge/cover yapan bir grupları vardı.

Ocak 2006'da, Duman grubundan Batuhan Mutlugil ve Yakup Trana'yla beraber, Karanlıkta ve Tam Olsun adlı iki parçanın yer aldığı Karanlıkta isimli bir solo çalışma yaptı. Yeşim Salkım'ın Beyhude isimli parçasında vokal yaptı. Vokalistliğini yaptığı Duman grubunun şimdiye kadar 6 stüdyo albümü, 2 konser albümü ve 1 konser DVD'si vardır.

Haberin Devamı

Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler Anlaşmalı Boşanıyor

Kıvılcım Ural Kimdir?

İstanbul doğumlu olan şarkıcının babası Mavi Işıklar grubunun eski gitaristi Fikret Ural'dır.

Müzisyen ailede doğan Kıvılcım Ural çocukluğundan beri müziğe düşkün olmuştur. İlk zamanlarda bestelerini arkadaşları ve yakın çevresiyle paylaşmış, müziğin yanı sıra kısa film, dizi, reklam ve müzik kliplerinde ekran yüzü olarak yer almıştır. "Rüya raporları" isimli müzik albümünü çıkarmıştır.

BAKMADAN GEÇME!