Roma futbolcusu Radja Nainggolan: "Juventus'tan nefret ediyorum"

Güncelleme Tarihi:

Roma futbolcusu Radja Nainggolan: Juventustan nefret ediyorum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2017 11:18

Serie A liderine karşı İtalya'da yükselen antipatikliği, Roma'nın yıldızı ileri bir boyuta taşıdı.

Haberin Devamı

Roma'da gösterdiği performansla beğeni toplayan Belçikalı futbolcu Radja Nainggolan, şampiyonluk yolundaki en önemli rakipleri Juventus hakkında zehir zemberek ifadeler kullandı.

Bir Roma taraftarıyla yaptığı konuşma kameralara yansıyan Nainggolan, "Sorun ne biliyor musun? Doğduğum günden beri Juventus'a karşıyım. Şaka yapmıyorum. Daha Cagliari'ye transfer olmadan önce bile, onlardan nefret ediyordum. Cagliari'ye geldiğim andan itibaren de Juve'yi mağlup etmek için elimden geleni yaptım." diye konuştu.

Rakiplerine neden böylesine bir nefret duyduğuna da açıklık getiren 28 yaşındaki futbolcu, "Çünkü onlar sürekli penaltı veya frikiklerle maç kazanıyorlar. Bu kadar kollanan bir takımı yenme ihtimalini artırmak için Roma'ya geldim." dedi.

Belçikalı oyuncu ayrıca, ligi kazanamasalar da İtalya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşacaklarını ve yarı finalinde karşılaşacakları ezeli rakipleri Lazio'yu her iki maçta da yeneceklerini iddia etti.

Haberin Devamı

23 haftası geride kalan Serie A'da 50 puan toplayarak Juventus'u 7 puan geriden takip eden Roma'da bu sezon 22 lig maçına çıkan Radja Nainggolan, takımına 5 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!