Justin Bieber: Artık olgunlaştım

Güncelleme Tarihi:

Justin Bieber: Artık olgunlaştım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2015 01:06

YouTube'da yayınladığı videolar sayesinde 2007'de keşfedilen Kanadalı şarkıcı Justin Bieber (21), artık olgunlaştığını ve yeni albümünün bu durumu yansıtacağını söyledi. 'Hero' dergisine kapak olan Bieber, "Yeni albümümde Kanye West, Rich Rubin gibi önemli yapımcılarla çalışıyorum. Bu albümüm benim olgunluğumu yansıtacak" dedi.

Haberin Devamı

Justin Bieber’ı değişime iten olay neydi?
Ben zoru seçerek öğrenirim. Çıkışlarımı görebilmem için inişlerimi de görmem lazım, böylece gerçekten ne istediğimi anlarım. Nerede olmak istemediğimi, kim olmak istemediğimi ve nerede mutsuz olduğumu öğrendim. Şimdi beni destekleyen insanların arasındayım ve bu çok güzel.

Arkadaş çevren değişti mi?
Büyüyorum ve öğreniyorum. Nasıl bir insan olmak istediğimi anlıyorum. Benden farklı olanları geride bıraktım. Benden bir şey almayan birçok insanı da hayatıma soktum.

Justin Bieber: Artık olgunlaştım

Arkadaşlarına göre sendeki en büyük değişim nedir?
Gözlerim. İnsanlara bazı şeyleri gözlerinizle anlatabilirsiniz. Benim de gözlerim değişti, daha açık renk oldular.

Haberin Devamı

Justin Bieber: Artık olgunlaştım

Değişimler müziğini nasıl etkiledi?
Her şey değişti. Artık daha pozitif düşünüyorum, bu da müziğimi tamamen değiştirdi. Yeni albümümü yeniden yapmalıyım. Aslında bitmişti ama şu anda bulunduğum yere uygun değil. Kendi hikayemi anlatmak ve insanlara umut vermek istiyorum. Bir süreliğine umudumu yitirmiştim. Karanlıktaydım, ama bu yaşama sevincini kaybetmekle alakalı. Diğer tarafta bir ışık olduğunu bilmeliyiz.

AHMAK DEĞİLSENİZ BENİ ANLARSINIZ

Justin Bieber: Artık olgunlaştım

Çoğu insanın sahip olmak istediği her şeye sahipsin...
Eğer ahmak değilseniz, benim gibi olmanın kolay olmadığını anlarsınız. Bir düşünün, hayatımın kolay olmadığını anlayacaksınız. Özeliniz yok. 13 yaşından beri kameraların önündeyim. Bazı hataları kimse yargılamadan yapmalısınız ama ben bunu yapamadım. Şimdi insanların değiştiğimi fark ettiklerini görüyorum.

Justin Bieber: Artık olgunlaştım

Haberin Devamı

Yeni şarkılarının konusu ne olacak?
Büyümek, kendinle teması sürdürmek... Hayattaki tecrübeler; yapabileceğinizi, destekleneceğinizi ve devam edebileceğinizi gösteriyor. Umut ve inanç, ben bunlara inanırım. Bazen ahlakını bozan insanlar çevrende olur. Bana da böyle bir şey oldu.

Justin Bieber: Artık olgunlaştım

SIRRIMI PAYLAŞABİLECEĞİM BİRİNİ ARIYORUM

Yeni Justin bir kadından ne bekler?
Birlikte olacağım kişiden yüzde 100 emin olmalıyım, ancak o şekilde hayatıma girebilir. Güvenebileceğim ve gerçekten sırtımı dayayabileceğim birini istiyorum. Şu sıralar kendime daha fazla odaklandığım için bir kız arkadaşa ihtiyacım yok. Bu işler zor, sırrımı paylaşabileceğim birini arıyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!