Justice League'in ilk fragmanı yayında! İzleyin!

Güncelleme Tarihi:

Justice Leaguein ilk fragmanı yayında İzleyin
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 21:13

Justice League'in ilk görüntüleri nihayet ortaya çıktı. Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Cyborg ve Aquaman gibi DC karakterlerini beyaz perdede bir arada göreceğimiz Justice League filminin ilk fragmanı çıktı!

Haberin Devamı

Art arda gelen tanıtım klipleri sonrasında Justice League (Adalet Birliği) filminin ilk fragmanı sonunda yayınlandı. Batman, Wonder Woman, Flash, Cyborg ve Aquaman gibi ünlü DC karakterlerini toplu olarak ilk kez beyaz perdeye taşıyacak olan filmde, birliğin bir diğer önemli ismi olan Superman de yer alacak.
Zack Snyder’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı Justice League’in oyuncuları arasında Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Amber Heard (Mera), J.K. Simmons (James Gordon), Amy Adams (Lois Lane), Jesse Eisenberg (Lex Luthor) ve Willem Dafoe (Nuidis Vulko) gibi isimler yer alıyor.

Justice Leaguein ilk fragmanı yayında İzleyin


DC Genişletilmiş Evreni’nin (DCEU) dördüncü filmi olarak karşımıza çıkacak olan filmde süper kahramanlarımız yine dünyayı kötülere karşı koruyacak. Fragmanda şimdilik en son Batman ve Superman Adaletin Şafağı’nda hayatını kaybeden Superman’i görmüş değiliz ancak Henry Cavill daha önce Justice League filminde yer alacağını onaylamıştı. Belki filmin çıkışına yakın kendisinin de yer aldığı fragmanları görebiliriz. (shiftdelete.net)

İzlemek için tıklayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!