Junior League’de All-Star heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Junior League’de All-Star heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2012 16:11

12 Yaş Altı Çocuklar Ligi Junior League’in All-Star karşılaşması 23 Nisan 2012 tarihinde Yeditepe Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleşecek.

Haberin Devamı

7 Ocak 2012 tarihinden bu yana devam eden Junior League 2012 heyecanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Junior League All-Star 2012 ile devam ediyor. All-Star maçı 23 Nisan 2012 Pazartesi günü 16.00 itibariyle NTV Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Miniklerin basketbola doyacağı bugünde, Spalding 3 sayı yarışması, Point game ve adidas Skill Challenge yarışmaları önemli etkinlikler arasında yer alıyor.

Spalding sponsorluğunda gerçekleştirilecek 3 sayı yarışması ile ligin en iyi şutörü belirlenirken, seyirciler arasından katılacak çocukların yarışacağı Point Game yarışmasında da en çok sayı toplayan takımdaki 2 oyuncu ödüllendirilecek, adidas’ın sponsorluğunda gerçekleştirilecek adidas Skill Challenge yarışmasında ise sporcular yeteneklerini zamana karşı sergileyecekler.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz senelerde Milli Basketbolcularımız İbrahim Kutluay, Ömer Onan, Ermal Kurtoğlu, Basketbol A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Bogdan Tanjevic, Efsanevi NBA oyuncusu Detlef Schrempf gibi birçok ünlü ismin katıldığı ve All-Star maçında iki takımın antrenörlüklerini yaptıkları Junior League All-Star organizasyonu, bu sene de Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay ve daha birçok başarılı basketbol adamını konuk edecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!